Bilgisayar önerisi

whlky22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 3000-3500 civarı bir bütçem var. Kardeşime hediye bir oyun bilgisayarı almak istiyorum. Bir kaç saattir araştırıyorum ama o kadar seçenek var ki işin içinden çıkamadım. Kardeşimi 2-3 sene idare edecek popüler oyunları donmadan, çok fazla ısınmadan oynayabileceği (GtaV PubG gibi) bir bilgisayar arıyorum Aşağıda linki bulunan bilgisayar sizce nasıl. Bu bilgisayar dışında belirtiğim aralıkta donanım tavsiyesi yapabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

https://www.teknobiyotik.com/oyuncu...-4gb-8gb-ddr4-240gb-ssd-oyun-bilgisayari.html

whlky22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle çok teşekkür ederim bilgiler için, gerçekten çok yararlı oldu. sektör inanılmaz bir hızla değiştiğinden eski bilgilerim yeterli olmuyor. Çevremde bu konuyla ilgili bilgili kimsede olmadığı için yorumlarınız ve önerileriniz gerçekten çok değerli. Forever attığınız bu site güvenilir mi , alışveriş yapan var mı aranızda ? ve son olarak başka fikri ve önerisi olan var mı arkadaşlar ? Yoksa arkadaşın önerdiği bilgisayarı satın alacağım.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Öncelikle Rica Ederim :)

İtopya genel olarak iyi bir site,youtuberlara sürekli sponsor olup reklamını yapıyor,pek bir şikayet görmedim ama şikayetler var tabi ki.
Yalnız kendi düşüncem,size attığım bilgisayar bir youtuberın adı altında siteye konulduğu için İtopya yaklaşık 600 abonelik bir kanalı kaybetmemek için bilgisayarı temiz bir şekilde satacaktır.Bir sorun olmaz yani.
İtopya Bilgisayar - Şikayetvar

whlky22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün mağazalarına gittim ancak ekran kartı bittiği için o bilgisayarı şuan temin edemiyolardı. İnternet üzerinden sipariş ettim bende biraz geç gelecek ama olsun. Mağada farkettiğim sizin önerdiğiniz bilgisayara talebin çok fazla olmasıydı. Sayenizde çok iyi bir bilgisayar aldım galiba. Tekrardan teşekkür ederim.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Dün mağazalarına gittim ancak ekran kartı bittiği için o bilgisayarı şuan temin edemiyolardı. İnternet üzerinden sipariş ettim bende biraz geç gelecek ama olsun. Mağada farkettiğim sizin önerdiğiniz bilgisayara talebin çok fazla olmasıydı. Sayenizde çok iyi bir bilgisayar aldım galiba. Tekrardan teşekkür ederim.
Rica ederim :)

Bilgisayar fiyatına göre iyi performans verdiği için bu kadar çok ilgi görüyor.
Fiyatının uygun olmasının sebebi ise bir youtube kanalının (Donanım Arşivi) adı altında toplandığı için itopya büyük bir indirimle veriyor bu bilgisayarı,üstüne hediye bile veriyor.Fark ettiyseniz 500TL lik soğutucu bedava yazıyor :)