Bilgisayar mühendisliği

burakgnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben 13 yaşındayım 8.sınıfa geçtim bu yıl sınava gireceğim için meslek arama başladım ben küçüklüğümden beri bilgisayar mühendisi olmak istiyorum derslerim iyi şimdiye kadar hep takdir aldım girdğim sınavlardanda 420 civarında alıyorum (hiç çalışmıyorum ama bugünden sonra sıkı çalışmaya başlıcam) ama ingilizcem biraz kötü sizce bu mesleği başarabilirmiyim ona göre lise seçimi yapıcam çünkü :) bilgisayarla uğraşmayı çok seviyorum :)

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir şeye inanıyorsan onu başarmaman için hiçbir sebep yoktur.Bu sene sıkı çalışman gerek bildiğin gibi liseye geçmek için sınava gireceksin.İyi bir lise iyi bir üniversite yolunda attığın ilk adımdır.Düşündüğün bölüm iyi tabi iyi bir üniversitede o bölümü okursan.Ya yazdıklarımın tek kelimelik özeti şudur ki : Çalış... :D

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben liseye girerken ingilizcem sıfırdı ama üniversiteye hazırlığı atlayıp başladım, anlıcağın ingilizceyi o kadar dert etme.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bak aramızda bilgisayar mühendisi var [MENTION=84327]deatmania[/MENTION]

sinan.nar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GYTE de bilgisayar mühendisliği okuyorum.Lise önemli diğer abilerinin dediği gibi,ama ingilizce de cok önemli eğer bilgisayar mühendisi olmak istiyorsan.ben yurt dısında bir yıl dil eğitimi aldım,ingilizcem kötü olduğu için.su anda kendimi ingilizce konusunda yeterli buluyorum.sende ingilizceyi lisede ilerletmeye bak universitede w&t yada erasmus felan yaparsın ingilizce probleminde ortadan kalkar. bu sene sınavına hazırlanman önemli...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bilgisayar mühendisliği için çok çalışman gerek :) Ben 450 puan ile girmiştim.

Ve ingilizce bu işin olmazsa olmazı.

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
İngilizce çok önemli. Her okuduğunu anlayabilecek kadar kendini geliştirmelisin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sen okulunu kazan ingilizceni halledersin. Tabikide ingilizce bu meslek için şart hatta benim çalıştığım firma dahil bazı firmalar sınavlar ile (toefl,toeic) belirli bir seviyenin altında ingilizce bilgisi olanları almıyor.Üniversitede de ingilizceni geliştirebilirsin. Önceliği derslerine ver ingilizce ikinci planda kalsın. İstersen tabiki yaparsın.

juk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
ingilizce basit dil onu hiç dert etme ben 6. sınıfa başladığımda what's your name den başka bişey bilmezdim biraz çalışmayla 3 ayda starter dan PET seviyesine geçtim yani çok korkulcak bişeyi yok almanca değilki bu her fiili özneye göre çek

__L__

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bide maaşı iyimi :)

Sana tavsiyem parasını düşünerek bu işe girme. Gerçekten saatlerce bıkmadan usanmadan kafa patlatman gereken zamanlar gelecek ve gerçekten bu işi sevmiyorsan, yapmaktan hoşlanmıyorsan bir eziyetten başka birşey olmaz. Ama işi öğrendikten sonra acayip keyifli bir iş.

Not: Işini yapıyorsan, parası iyi ;)