- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar merhabalar,
Bilgisayar mühendisliği için bilgisayar almayı düşünüyorum bunun için mac düşündüm programlarda bir sorun çıkar mı sizce ve şu 3 modelden hangisini önerirsiniz?
M2 pro
M1 pro
M2 Air
Bilgisayar mühendisliği için bilgisayar almayı düşünüyorum bunun için mac düşündüm programlarda bir sorun çıkar mı sizce ve şu 3 modelden hangisini önerirsiniz?
M2 pro
MNEH3TU/A
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. markalı ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
www.pt.com.tr
Apple MYD82TU/A MacBook Pro 13.3 inc M1 8CPU 8GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MYD82TU/A
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı MacBook Pro 13.3 inc M1 8CPU 8GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MYD82TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
www.pt.com.tr
Apple MacBook Air MLY33TU/A MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 8GB 256GB Gece Yarısı MLY33TU/A
31499 Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 8GB 256GB Gece Yarısı MLY33TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Eğitim Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
www.pt.com.tr