- Konuyu başlatan
Darkness03
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
bilgisayar mühendisliği nasıl tavsiye edermisiniz ?ben bilgisayar okuyorum şu an sakarya ünide 60k sıralama ile girdim. teorik matematik, teorik fizik ve ingilizceye ağırlık ver almanca ile sadece uluslararası şirket işlerinde işe yarar. nerden baksan bilgisayara ait tüm kaynaklar ingilizce
12. sınıfta göreceğiniz türev integral ünide 2-3 boyunca tekrar görüceksin. fizikde aynı şekilde. bazı dersler bunların bileşiminden oluşucak hatta. bölümleri %100 ingilizce okuyabilirsen oku. faydası daha çok olur. hocaların söylediği bazı terimleri anlamak cidden zor olabilir bazen bu konuda![]()
--- Gönderi Güncellendi ---
anladım sağolun teşekkürlerHiçbirşey bilmesen dahi, matematiğin tüm konularını su gibi içmek, insanı her zaman başarıya götürür bak.HER ZAMAN.
Fakat;
Okuyacağın bölüm ile ilgili, 2 yıllık deseydin tamam ama mühendislik diyorsan matematiğe zaten ihtiyacın olacak.
Programlama yaparken algoritma bilgisine ihtiyacın olacak.
Yapman gereken, ingilizce ile matematiğe yüklenmendir.Yazılım ile ilgili kaynakların çoğu ingilizcedir.
Üniversiteye geçince zaten, ingilizceyi biliyorsan Almancayı öğrenmen daha kolay olur.
Burdaki yazılanları da bi oku derim.
Yazılımcı Olmak İçin Matematik Şart mı?