bilgisayar mühendisliği için 10.000 civarı laptop tavsiyesi

spookypeanut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Bu sene bilgisayar mühendisliği bölümüne başladım. Hem bölümümde ilgili programları rahatça kullanabilmemi sağlayacak hem de oyun oynayabileceğim( league of legends vb online oyunlar bide witcher 3 kaldırsa tadından yenmez) laptop önerirmisiniz?

spookypeanut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bu sana fazla fazla yeter, işkence bile yapsan ağlamaz bile :D Bana mısın demez...
çok teşekkür ederim öneri için. msı serisi önerir misiniz? mesela bu ürün MSI Prestige 14 A10SC-019TR Intel Core i7-10710U 1.1GHz 16Gb Ram 512Gb Ssd GTX1650 4Gb Ekran Kartı 14" Windows 10 Home İşletim Sistemli Siyah Dizüstü Bilgisayar

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
O fiyata o bilgisayar kesinlikle alınmaz! Resmen iki katı fiyat biçmişler peşin alıma, taksite ise 3 kat...
Özellik bakımından da öle ahım şahım değil, monster daha dengeli daha uygun.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
16000 TL ye bu harika ürün varken msi alınmaz :

1601930313935.png

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
S
Merhabalar. Bu sene bilgisayar mühendisliği bölümüne başladım. Hem bölümümde ilgili programları rahatça kullanabilmemi sağlayacak hem de oyun oynayabileceğim( league of legends vb online oyunlar bide witcher 3 kaldırsa tadından yenmez) laptop önerirmisiniz?
Sizin tam bütçeniz nedir? 10K diyip 16K'lık MSI atmışsınız da ondan emin olmak için soruyorum.

spookypeanut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evkur'dan şu anda taksitle alabilme şansımız var o yüzden 16k'lara çıktım ama biliyorum o fiyatlara daha iyi bilgisayar alınabilir. Ama biraz daha beklersem 10k ve 15k arası (15k üstü makul değil benim için) bir ücreti normal mağazalara verebilirim. ( yani evkur gibi gerekenin fazla üstünü krediyle satan mağazayla işim olmaz.)

spookypeanut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Sizce önümüzdeki aylarda fiyatlar nasıl değişir? Biraz daha bekleyip, ekonomik açıdan da rahatlayınca almayı düşünüyorum. O zamana kadar piyasayı ve performansları nereden araştırabilirim? Burayı kurcalıyorum 1-2 gündür.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Sizce önümüzdeki aylarda fiyatlar nasıl değişir? Biraz daha bekleyip, ekonomik açıdan da rahatlayınca almayı düşünüyorum. O zamana kadar piyasayı ve performansları nereden araştırabilirim? Burayı kurcalıyorum 1-2 gündür.
1 ay öncesi ile şu an laptoplar arasında nereden baksanız 1-1.5K fiyat farkı var. Bu ürünler de çok yüksek ihtimalle zam yer çünkü dolar ve euro kuru hiç iyiye gitmiyor. Alabiliyorsanız hemen almanızda fayda var. Benim son 4 yılda gördüğüm durum bu maalesef. Hiç düşüş olmadı fiyatlarda.