Yardım Bilgisayar Mavi Ekran Verip Kapanıyor

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
293
Merhaba, yaklaşık son 1 aydır bilgisayar Chrome'da dolaşırken kendi kendini kapatıyor, bunu yaparken de genelde "your device ran into a problem and needs to restart" şeklinde bir yazı yazan mavi ekran veriyor. Bunu yapmadan önce ilk başta sayfalar hata vermeye başlıyor, status_breakpoint gibi falan. Eğer hata vermeye devam ederse bir süre sonra mavi ekran atıp bilgisayar yeniden başlıyor. Oyunlarda hiç karşılaşmadım, sadece şu aralar bazen oyunlar atıyor, o da nadiren oluyor. Olay görüntüleyicisinde aşağıdaki gibi bir hata gözüküyor. Bunun haricinde "GameInput Service hizmet şu hata ile sona erdi:
Bileşim dosyası GameInput Service daha yeni bir depolama sürümüyle üretilmiş."
"GameInput Service hizmeti beklenmedik şekilde sona erdi. Bu durum 5 defa oluştu. 1000 milisaniye içinde şu düzeltme eylemi uygulanacak: Hizmeti yeniden başlat."
"Google Güncelleme Hizmeti (gupdate) hizmeti şu hata nedeniyle başlatılamadı:
Hizmet, belirli aralıklarla yapılan başlama veya denetim isteğine yanıt vermedi."
gibi hatalar vermiş ve paylaşmamın benim açısından bir sakıncası olup olmadığını bilmediğim Olay 10016, DistributedCOM isimli bir kaç uyarı vermiş. Bilgisayarımdaki problem ne olabilir?

Ekli dosyalar

• 1746374167706.png
    1746374167706.png
    14.5 KB · Görüntüleme: 11