Bilgisayar mause ve klavyeyi görmüyor

mavisakal_79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 2 gün evvel kaspersky 2009 programını bilgisayardan kaldırdım. sürekli hata mesajı veriyordu çünkü. sonra yeniden kurmayı denedim. fakat restart yapmam gerektiğini söyledi. sonra bende yeniden başlatınca artık mause ve klavyeyi bilgisayar görmemeye başladı. açılırken ışıkları yanıyor fakat tam masaüstüne gelince ışıkları sönüyor. sonra hiçbirşey yapamıyorum tabi. yardımcı olursanız çok sevinirim.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Run(başlat)=>msconfig yaz ve Normal Startup seçeneğini işaretle veya kontrol et. SYSTEM.INI ve WIN.INI sekmelerini kontrol et, hepsi seçili olsun. Bu şekilde bir dene. Olmazsa Güvenli Kipte aç orada da aynı hatayı alıyormusun? Bir de masaüstü mü laptop mu kullandığın bilgisayar. Laptopsa farklı sorunlar olabilir.
cevabını bekliyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Evowids adam klavye ve mouse çalışmıyor diyor onları nasıl yazacak:DHadi ekran klavyesi var desen mouste çalışmıyormuş:D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Evowids adam klavye ve mouse çalışmıyor diyor onları nasıl yazacak:DHadi ekran klavyesi var desen mouste çalışmıyormuş:D
Haklısın :) Bazen hızlıca yardım edelim derken ayrıntıları kaçırıyoruz:mrgreen:Yapacağı şey sistem diski\disketi ile başlatıp ilgili dosyaları editlemek veya ayarları düzetmek olacak herhalde...ama Güvenli Kipte kesin açılması gerekir ayarlardan hariç bir bozukluk yoksa.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
USB Mouse ve Klavye Çalışır. Arkadaş PS/2 Den Kullanıyo Sanırım.! Veya 2 tane USB ye Dönüştürücü alsin.!

mavisakal_79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar masaüstü. güvenli kipte nasıl çalıştıracağm onu da biri anlatıversin:D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
arkadaşlar 2 gün evvel kaspersky 2009 programını bilgisayardan kaldırdım. sürekli hata mesajı veriyordu çünkü. sonra yeniden kurmayı denedim. fakat restart yapmam gerektiğini söyledi. sonra bende yeniden başlatınca artık mause ve klavyeyi bilgisayar görmemeye başladı. açılırken ışıkları yanıyor fakat tam masaüstüne gelince ışıkları sönüyor. sonra hiçbirşey yapamıyorum tabi. yardımcı olursanız çok sevinirim.
burada kastettiğin MSDos modundan Win moduna geçişiydi herhalde, masaüstü ile kastettiğin bu olsa gerek. O yüzden Boot esnasında F8 ile Güvenli Kip seçeneğini açacağın bölüme girebiliyor olmalısın. Yanlışmıyım ?

mavisakal_79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şuanda işyerindeyim. ev bilgisayarımda sorun var. ama o esnada muhakkak güvenli kipe geçmesi lazım. çünkü ışıkları yanıyor her ikisininde. güvenli kipte bahsettiğin şeyleri yapsam sorun ortadan kalkar mı acaba tam olarak.