Soru Bilgisayar kasıyor

seliinnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayar kasıyor ekran kartım gtx 1050ti işlemcim i5-3570 ram 16 gb . Valoranta giriyorum karakter seçiyorum donuyo sonradan geliyo , chrome da asayfa kaydırıyorum o bile geç geliyor , valoya ilk girdiğim zaman sese bile drop giriyor. Bilgisayarı alalı 1 yıl olmadı. valoya girdiğimde düşük istemci fps yazıyor neye girsem kasma drop yaşıyorum

Sorsavuş

Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.
Reaksiyon puanı
46
ya işte her işlem geç geliyo ekran geç geliyo
İşlemcinizin nesli çok geride kalmış. Muhtemelen bu kasma ve donmalar bilgisayarı aldığınızda da vardı. Eğer bilgisayarı ilk aldığınızda Valorant gibi drop girme ihtimali yüksek olmayan oyunlar oynamamışsanız fark etmemişsinizdir. Size tavsiyem işlemcinizi 10. ve üstü nesillerle değiştirmeniz gerekiyor.

seliinnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İşlemcinizin nesli çok geride kalmış. Muhtemelen bu kasma ve donmalar bilgisayarı aldığınızda da vardı. Eğer bilgisayarı ilk aldığınızda Valorant gibi drop girme ihtimali yüksek olmayan oyunlar oynamamışsanız fark etmemişsinizdir. Size tavsiyem işlemcinizi 10. ve üstü nesillerle değiştirmeniz gerekiyor.
ilk aldığım zamanlardada valo oynuyodum hiç böyle olmuyodu ayrıca birtek valoda olmuyo bu sorun son 1 aydır falan olmaya başladı yazdıgım sey bile sonradan geliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada benzer bir konu var, yardımcı olabilecek bir yorum olarabilir bu. Tekrardan yazmak yerine paylaşıyorum.

teşekkürler

Sorsavuş

Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.
Reaksiyon puanı
46
ilk aldığım zamanlardada valo oynuyodum hiç böyle olmuyodu ayrıca birtek valoda olmuyo bu sorun son 1 aydır falan olmaya başladı yazdıgım sey bile sonradan geliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler
1 ay önce yapmış olduğunuz ve yaparken de pek emin olmadığınız sistem ayarlarında değiştirdiğiniz bir şey hatırlıyorsanız yazar mısınız? Çünkü aniden böyle olmasının nedeni mutlaka sizin ya da bilgisayarı kullanan bir kişinin sistem ayarlarıyla oynaması olabilir.

seliinnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1 ay önce yapmış olduğunuz ve yaparken de pek emin olmadığınız sistem ayarlarında değiştirdiğiniz bir şey hatırlıyorsanız yazar mısınız? Çünkü aniden böyle olmasının nedeni mutlaka sizin ya da bilgisayarı kullanan bir kişinin sistem ayarlarıyla oynaması olabilir.
hatırlamıyorum fakat az önce birşeye daha baktım cpu değerim %100 çalışıyor