- Reaksiyon puanı
- 298
TP-LINK Tl-wn722n 150mbps Kablosuz Usb Antenli Ada | Trendyol beyler sizce yetermi oyun indirmek ve oyun oynamak için kullanılcak.
Ethernet imkanı varsa gerek yok .TP-LINK Tl-wn722n 150mbps Kablosuz Usb Antenli Ada | Trendyol beyler sizce yetermi oyun indirmek ve oyun oynamak için kullanılcak.
Modem salonda bense odada enthernet ne yazıkkiEthernet imkanı varsa gerek yok .
yanlış bilmiyorsam bu aletler intenetinizi hızlandırmaz intenrnetinizin hızı neyse onu kullanır sadece internete kablosuz erişmenizi sağlarTP-LINK Tl-wn722n 150mbps Kablosuz Usb Antenli Ada | Trendyol beyler sizce yetermi oyun indirmek ve oyun oynamak için kullanılcak.
Evet işte yeni bilgisayar için almayı düşünüyoruzyanlış bilmiyorsam bu aletler intenetinizi hızlandırmaz intenrnetinizin hızı neyse onu kullanır sadece internete kablosuz erişmenizi sağlar
Ethernet kullanmanızı öneririm.TP-LINK Tl-wn722n 150mbps Kablosuz Usb Antenli Ada | Trendyol beyler sizce yetermi oyun indirmek ve oyun oynamak için kullanılcak.
Ethernet çekme imkanın varsa gerek yok hem daha ucuz olur hem de hız daha iyi olur.Modem salonda bense odada enthernet ne yazıkki![]()
Hızı arttırmaz hatta daha az alır hızdan.yanlış bilmiyorsam bu aletler intenetinizi hızlandırmaz intenrnetinizin hızı neyse onu kullanır sadece internete kablosuz erişmenizi sağlar
Ya ben sadece internete bağlansın istiyorum ,yani sorum alınırnı alınmazmı?Ethernet çekme imkanın varsa gerek yok hem daha ucuz olur hem de hız daha iyi olur.
Hızı arttırmaz hatta daha az alır hızdan.
ethernet daha mantıklı olur megabitiniz çok hızlıysa o zaman kablosuz kullanın benceEvet işte yeni bilgisayar için almayı düşünüyoruz
Bende onun bir küçüğü var wn823n . İnternet e bağlanıyor ama hız biraz düşüyor.Ya ben sadece internete bağlansın istiyorum ,yani sorum alınırnı alınmazmı?
ethernet daha mantıklı olur megabitiniz çok hızlıysa o zaman kablosuz kullanın bence
ethernet kullanmanız daha mantıklı olur
10 MBPS alırsınız
Kullanamam diyorum , anlatamıyorum galiba benim sorum şu bu tp link cihazı iyimiethernet kullanmanız daha mantıklı olur
çoğu aynı işlevi görüyor evetKullanamam diyorum , anlatamıyorum galiba benim sorum şu bu tp link cihazı iyimi
laptopla aynı değilmi bilgisi olan yazsın dizüstü bilgisayarında gayet memnun .Bende onun bir küçüğü var wn823n . İnternet e bağlanıyor ama hız biraz düşüyor.
Nasıl yani?laptopla aynı değilmi bilgisi olan yazsın dizüstü bilgisayarında gayet memnun .