Bilgisayar için direksiyon tavsiyeleriniz..

ASAL02

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pc için direksiyon almayı düşünüyorum daha önce kullanan varmı?.Tam sürüş izlenimi veriyormu?.Önerileriniz 150TL geçmesin..

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
alacak san snopy nin ürünlerinden al bence

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Pc için direksiyon almayı düşünüyorum daha önce kullanan varmı?.Tam sürüş izlenimi veriyormu?.Önerileriniz 150TL geçmesin..

daha önce de forumda soranlar olmuştu, yine aynı şeyi önereceğim..
direksiyon seti alanların çoğu 3-5 gün sonra kenara atıyorlar.. yani bence birçok insandaki direksiyon alma durumu geçici bir istek.. hevesini alıp rafa kaldıracağını düşünüyorum.. en azından çoğu durumda bu oluyor.. bu durumda kullanılmayacak bir şeye 150 tl vermek türkiyem standartlarında kötü bir durum..

önerim ise, hevesini alman için ucuz yollu snopy gibi markalardan alman.. sana tavsiyem bir tane de gamepad al.. direksiyona olan hevesin geçecektir ancak gamepad'e olan hevesinin kolay kolay geçeceğini düşünmüyorum...

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tepki süreleri geç olduğu için sorun oluyor. Ben daha profesyonel bir direksiyon göremedim daha...

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
1 Hafta Belkide Daha Kısa Sürede Bi Kenara Atıcaksın Bence Paranı Daha İyi Verim Alabileceğin Bişeye Harca

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ben bundan 7-8 yıl kadar önce snopy nin bir direksiyonunu almıştım. 2 Sene önce rafa kaldırdım. Ama hala canavar gibi çalışıyor. O zamanlar 150 YTL vermiştim bende şimdi 75-80 liraya satılıyor titreşimli falan beya iyi bişiydi. Modelini bilmiyorum ama Snopy i Tavsiye ederim.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kardeş goldmaster rc-409 almanı tavsiye ederm bn aldıgmda 60tl indirimde idi 2 sene önce aldm en fazla 80 dir piyasası ama gerçekten çook kaliteli bi ürün snoopy lerin tepkisi geç oluo ama ayarlarını kendine göre yapıp tam bire bir çalıştırosn bu goldmasterde sensitivity ayarı war vites gaz fren pedalları direksiyn arkasından vites 4 4 lük bn çook mennunum daha önce snoopy kllanıdm dediğim gbi onda tepki geç ama bu gold master ondan ucuz kaliteli ve kullanışlı tavsiymdir