Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha önce de forumda soranlar olmuştu, yine aynı şeyi önereceğim..
direksiyon seti alanların çoğu 3-5 gün sonra kenara atıyorlar.. yani bence birçok insandaki direksiyon alma durumu geçici bir istek.. hevesini alıp rafa kaldıracağını düşünüyorum.. en azından çoğu durumda bu oluyor.. bu durumda kullanılmayacak bir şeye 150 tl vermek türkiyem standartlarında kötü bir durum..
önerim ise, hevesini alman için ucuz yollu snopy gibi markalardan alman.. sana tavsiyem bir tane de gamepad al.. direksiyona olan hevesin geçecektir ancak gamepad'e olan hevesinin kolay kolay geçeceğini düşünmüyorum...
Ben bundan 7-8 yıl kadar önce snopy nin bir direksiyonunu almıştım. 2 Sene önce rafa kaldırdım. Ama hala canavar gibi çalışıyor. O zamanlar 150 YTL vermiştim bende şimdi 75-80 liraya satılıyor titreşimli falan beya iyi bişiydi. Modelini bilmiyorum ama Snopy i Tavsiye ederim.
kardeş goldmaster rc-409 almanı tavsiye ederm bn aldıgmda 60tl indirimde idi 2 sene önce aldm en fazla 80 dir piyasası ama gerçekten çook kaliteli bi ürün snoopy lerin tepkisi geç oluo ama ayarlarını kendine göre yapıp tam bire bir çalıştırosn bu goldmasterde sensitivity ayarı war vites gaz fren pedalları direksiyn arkasından vites 4 4 lük bn çook mennunum daha önce snoopy kllanıdm dediğim gbi onda tepki geç ama bu gold master ondan ucuz kaliteli ve kullanışlı tavsiymdir