• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bilgisayar hatası

nng7

Öğrenci
ae6cf6bec0f815f2cd37a9d9d3decf68.jpg
arkadaşlar bilgisayarım böyle bir hata veriyor buna benzer hatalar en son 2003 te olmuş yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkürler

Hocam yine aynı başka hdd taktım aynı hatayı veriyor

Videoya alır mısın açılıp kapanmasını biosu geçtikten hemen sonra mı veriyor güvenli moda girebiliyor musun ?

anakart mort geçmiş olsu yeni pc toplama şansını iyi değerlendir.

İşlemci aldım toplamayı düşünüyorum ama bu da dursun istiyorum

ConfickerBelasinin dediği gibi anakarttan şüpheleniyordum ki öyleymiş

3. sıradaki resimde görülen alt 2 satırdaki bilgiler işlemci register değerleri, ya anakartta bir problem var ya da işlemcide.

Windows tekrar kurmayı dene. Kurulumda sorun yaşıyorsan ram de sorun olabilir. Üst düzey kullanıcıysan bios güncelleme yap sorun kalmaz

Tinerle anakartı temizledim şuan sorunsuz çalışıyor

selelozik tinerle? yıkadın? geçmiş olsun şanslıymışsın normalde o anakarttan hayır gelmezdi.

Diş fırçasının ucunu hafiften tinerle ıslattım alt kısmına sürdüm düzgün kuruttum

biz tineri badava gibi su gibi kullanıyorduk bazen tiner havuzuna da atardık bunu yapmamızdan gıcık olan atolye şefimiz vardı...

Abi yağsız kontak spreyi varken buna hiç gerek yok ki :)

selülozik tiner'e alışmışız yağsız kontak spreyden ucuz diye bunu kullaırdık tv,radyo ve bilumum cihazda hatta yeni lehimden çıkan sıfır pcblere de kullanırdık hatta elemanın biri tiner banyosunda sigarasını kibritle yakmış kibriti tinerli pcblerin üzerine atmış kaçınılmaz son pcbler tutuşyor zor söndürmüştü eleman yusuf yusuf olmuştu...

selülozik tiner'e alışmışız yağsız kontak spreyden ucuz diye bunu kullaırdık tv,radyo ve bilumum cihazda hatta yeni lehimden çıkan sıfır pcblere de kullanırdık hatta elemanın biri tiner banyosunda sigarasını kibritle yakmış kibriti tinerli pcblerin üzerine atmış kaçınılmaz son pcbler tutuşyor zor söndürmüştü eleman yusuf yusuf olmuştu...

Valla biz hiç tinerle uğraşacak hale gelmedik :)

Valla biz hiç tinerle uğraşacak hale gelmedik :)
biz hiç yağsız kontak sprey almadık tinerle ilk temizlik sonra lehim sonrası temizlik tiner her işimize yarıyordu saf alkol de kullanırdık bir çırak su diye içmiş ondan fazla tercih etmezdik kontak spreyleri daha çok anahtar,switch potlarda kullanırdık yağla,alkol karışımından daha iyi olurdu.

biz hiç yağsız kontak sprey almadık tinerle ilk temizlik sonra lehim sonrası temizlik tiner her işimize yarıyordu saf alkol de kullanırdık bir çırak su diye içmiş ondan fazla tercih etmezdik kontak spreyleri daha çok anahtar,switch potlarda kullanırdık yağla,alkol karışımından daha iyi olurdu.

Zaten bıktık kontak spreyine para vermekten ya 10 lira her gün 1 tane bitiyor zaten çok para yahu bizde mi tinere geçsek
26.gif

Zaten bıktık kontak spreyine para vermekten ya 10 lira her gün 1 tane bitiyor zaten çok para yahu bizde mi tinere geçsek
26.gif

su gibi kullanma plastik aksama değdirtme sorun olmaz plastikle direkt temastan kaçın eritiyor notebook kasaları mesela seffaf plastik bunlara uzak tut sorun olmaz .