Ekran kartının kablo yerini değiştirdin mi? Temassızlık oluyor bazen. Bende de oluyordu bu uzun zamandır olmuyor.Merhabalar, benim bilgisayarım Lenovo E570 Laptop, benzer sorun bende de var. Ekranım sık sık göz kırpıyor. Çok rahatsız oldum. Hatta Ekran kartının en son sürümlerini yükledim. Sorunum halen devam ediyor. Aşağıda dediğiniz sayfaları attım
Yardımcı olursanız sevinirim.
VGA kablosu ile başka bir monitöre bağladım, monitörde olmadı. Ama laptop un ekranında sorun devam ediyordu.Farklı bir görüntü aktarım kablosu ?
Ekranı kırılmış, ekranı değiştirilmiş.Ekran kartının kablo yerini değiştirdin mi? Temassızlık oluyor bazen. Bende de oluyordu bu uzun zamandır olmuyor.
Ledled? soğuk katod florasan?
linkte var 15. sn - 40.sn - 1dk. 04sn.- 1.dk 11.sn lerde oldu.iş atıyor olmasın? şakası yapan yok...
videosunu çek youtube'a at onu koy.
Teşekkür ederim, bir bilgisayar tamircisine götüreyim en iyisiledlerden yapıyor olabilir sökmesi senin için zor olabilir.
Bazen hiç durmuyor, sık sık yapıyor. Öyle gün oluyor hiç yapmıyor ama bir kaç gündür çok sık yapmaya başladı.anlamsız bir şekilde yürüyen ışık efekti yapıyor.
evet takılı ama farketmiyor bataryada da yapıyor şarjda da yapıyorşarjı takılı? batarya takılı?
Teşekkür ederimcins arıza ekran orijinal değil uydurma isede olabilir...anlayan biri bakmalı.