Alperen UÇAR
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bilgisayarımın RMP 600 80P uygun olup olmadığını nasıl anlarım
Sadece PSU mu alacaksın?Bilgisayarımın RMP 600 80P uygun olup olmadığını nasıl anlarım
Yok ram ve ekran kartı da almayı düşünüyorum ve bilgisayarım biraz eski alacağım malzemenin elimde kalmasını istemiyorumSadece PSU mu alacaksın?
Ram DDR3 4+4 ram var AMD Radeon r7 galiba diğerlerini hatırlamıyorum bilgisayarım şu anda bilgisayarcıda zatenElinde bulunan parçalar neler?
Tam ne olduğunu bilsem belki yardımcı olabilirim.Ram DDR3 4+4 ram var AMD Radeon r7 galiba diğerlerini hatırlamıyorum bilgisayarım şu anda bilgisayarcıda zaten
Bilgisayarım temizletiyorum yarın alırsam sana yazacağım tam olarak ne oldugunuTam ne olduğunu bilsem belki yardımcı olabilirim.
anakartınızı atarmısınız?Yok ram ve ekran kartı da almayı düşünüyorum ve bilgisayarım biraz eski alacağım malzemenin elimde kalmasını istemiyorum
Şu anda bilgisayarım yanımda değil ve pek bilgim yok bilgisayarlar ile ilgilianakartınızı atarmısınız?
Anakartım INTEL H55 yazıyoranakartınızı atarmısınız?
Öğrendim elimdeki parçaları ekran kartım ---- --- -4096MB Radeon R7 200 seriesTam ne olduğunu bilsem belki yardımcı olabilirim.