Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
B- Başka makinelerin üretimi için gerekli hesaplamaları yapmak diyorum.Hiçbir bilgim yok bu konuda iki mantıklı cevaptan birini seçtim.Google emiceyede sormadım...Kadere kırkbeş
Ben cevabımı belirtmiştim. Şimdi başka bir şey için mesaj yazıyorum. Sırf ödülü kazanmak için yüzlerce fake hesap açılmış. Fake hesapların önüne geçmek için kazanacak kişilerin belirli bir mesaj sayısı üstünde olan üyelerden ya da en azından Kasım ayından önce üye olmuş kişilerden seçilmesini talep ediyorum. Aksi halde fake hesaplar açılmaya devam edilecek gibi gözüküyor...
İlk bilgisayar derken ne kast ediliyor, abaküslerde hesap yapıla bildiği için bilgisayar olarak kabul ediliyor.
Budurumda cevap "B- Başka makinelerin üretimi için gerekli hesaplamaları yapmak" oluyor
Yok efenim biz günümüzdeki sistemleri soruyoruz derseniz cevap: "D-Askeri stratejiyi kusursuzlaştırmak ve hava operasyonlarının başarılarını hesaplamak için." oluyor