Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk bilgisayarlar;
B- Başka makinelerin üretimi için gerekli hesaplamaları yapmak İlk profesyonel bilgisayarlar;
D - Askeri stratejiyi kusursuzlaştırmak ve hava operasyonlarının başarılarını hesaplamak için.
cevap Tümü
A - Grafik çizerek insanların işlerini hafifleştirmek
B- Başka makinelerin üretimi için gerekli hesaplamaları yapmak
C- İnsanları işsiz bırakmak için patronlar tarafından denenmiş ve başarısız olmuşlardır.
D - Askeri stratejiyi kusursuzlaştırmak ve hava operasyonlarının başarılarını hesaplamak için.
B ve D şıkkı birbirne aslında çok yakın yaa :S :S %50 kaldım.yarım saattir doğru seçeneği bulana kadar araştırma yaptım.ama yook. daha çok doğru cevabı merak ediyorum şu anda. karıştırmadığım ansiklopedi kalmadı. :S İlk çözümleyici makine ;
B- Başka makinelerin üretimi için gerekli hesaplamaları yapmak İlk elektronik bilgisayarlar; (II.dünya savaşı zamanında Colossus)
yapılmıştır. Ancak bi şık seçilicekse o şık (D) şıkkı diyorum. ve hala kararsızım.