Selamlar herkese umarım konuyu buraya açmak yasak değildir, fakat şunu belirtmek istiyorum sadece bilgilerimi paylaşmak amacıyla bu konuyu açıyorum..
İyi kötü hepimiz bilgisayar başında zaman geçiren insanlarız ben çoğu forumda bu tarz konulara çok rastladım ama hiç ilgimi çekmedi genellikle bu tarz siteler pek umut vaat etmiyordu fakat bir arkadaşımın önerisiyle bu siteye üye oldum ve cidden azda olsa para kazanmaya başladım
şimdi sizlere sistemden biraz bahsetmek istiyorum..
İyi kötü hepimiz bilgisayar başında zaman geçiren insanlarız ben çoğu forumda bu tarz konulara çok rastladım ama hiç ilgimi çekmedi genellikle bu tarz siteler pek umut vaat etmiyordu fakat bir arkadaşımın önerisiyle bu siteye üye oldum ve cidden azda olsa para kazanmaya başladım
şimdi sizlere sistemden biraz bahsetmek istiyorum..

Site içerik bakımından cidden güzel bir site yukarıda gördüğünüz görevlerin çok daha fazlası var aslında hepimizin bildiği addme... isimli sitenin benzeride diyebiliriz. Fakat bu sitenin bize sunduğu şöyle bir güzellik var öncelikle bilmeniz gereken şey şu sitedeki görevleri yaparak jeton kazanıyorsunuz ve bu jetonlarla isterseniz reklam veriyorsunuz isterseniz bu jetonları paraya çevirip paypal üzerinden ödeme alabiliyorsunuz. Benimde ilgilendiğim kısım tam olarak burası zaten bilgisayar başında saatlerimi harcıyorum günde cidden 15 20 dakikamı ayırarak neden bir gelir elde etmeyim aylık 50-100 tl arası bir gelir etmeniz mümkün ya da başka bir şekilde değerlendirebilirsiniz benim 1.5 haftalık kazancım burada buyrun.

Gördüğünüz gibi ben kazandığım paranın bir kısmını jeton olarak kullanıyorum facebook sayfa beğenisi, youtube abone, youtube izlenme v.s bunlarda kullanıyorum sizlerde ister para kazanabilir istersenizde reklamınızı yapabilirsiniz...
Site hakkında verebileceğim çokta fazla bilgi yok zaten arayüz basit ve kolay herşey türkçe ve en güzel olayıda mail attığınızda size türkçe olarak cevap veriliyor ..
Siteye referansımla üye olursanız çok sevinirim
Buraya Tıklayarak Referansımla Üye Olun
Buda Referanssız Link
Site hakkında verebileceğim çokta fazla bilgi yok zaten arayüz basit ve kolay herşey türkçe ve en güzel olayıda mail attığınızda size türkçe olarak cevap veriliyor ..
Siteye referansımla üye olursanız çok sevinirim
Buraya Tıklayarak Referansımla Üye Olun
Buda Referanssız Link