Bilgisayar Alcam ama kararsızım.

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Yeni bilgisayar alcam 5 6 7 k Genel olarak iş için kullancam aksamları için işe oyun olarak kullancam bu fiyata bilgisayar önericek var mı?
su sitelerden olursa daha iyi olur: Hepsiburada.trendyol

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Bütçeni maksimum ne kadar çıkarabilirsin? 7k-8k arası bütçe ile güzel bilgisayarlar var; ama maalesef 7k'nın aşağısındaki bilgisayarlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

ATHEON

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Kalite istiyorsan rog en iyi seçenek. Ancak 14 Eylül Hepsiburada indirimlerini bekle derim.
Kalite istemiyorsanız Monster da daha çok seçenek bulabilirsiniz.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Kalite istiyorsan rog en iyi seçenek. Ancak 14 Eylül Hepsiburada indirimlerini bekle derim.
Kalite istemiyorsanız Monster da daha çok seçenek bulabilirsiniz.
özelliklere baktım. ağırlık sorun değil hb de 14 eylülü bekliyorum. onun dısında görünüsü baya bi kaba duruyo. ama durmasa önemli değil. bu beni 5 6 yıl götürür mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster da kalite yok hocam. İç donanım iyi ancak ekran ve batarya berbat ötesi. Forumları gezerek ölü pixel ve ışık hüzmelerinden şikayetçi olan bir sürü kişi görebilirsiniz.
ekran ve batarya kötü işe iş icin maalesef. götürmez gibi ben hem iş hem oyun istiyorum bu forumda sizlerin görüsünüzde var. bana bataryası 6 saat götürcek lazımi. aksam zaten evde kalcam oyun filan oynarım. iş olarak ise babam kullancak ben sadec oyun icin. ondan 2 si bi arada istedim.

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
özelliklere baktım. ağırlık sorun değil hb de 14 eylülü bekliyorum. onun dısında görünüsü baya bi kaba duruyo. ama durmasa önemli değil. bu beni 5 6 yıl götürür mü?
asus rog u almanızı öneririm. uzun yıllar kullanırsınız.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931

ekran ve batarya kötü işe iş icin maalesef. götürmez gibi ben hem iş hem oyun istiyorum bu forumda sizlerin görüsünüzde var. bana bataryası 6 saat götürcek lazımi. aksam zaten evde kalcam oyun filan oynarım. iş olarak ise babam kullancak ben sadec oyun icin. ondan 2 si bi arada istedim.
Bataryası 6 saat gidecek laptop zor buluruz hocam 4 saat olur genelde ?

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
asus rog u almanızı öneririm. uzun yıllar kullanırsınız.
asus rog ince. iş ve oyun icin iyi duruyor. büyük ihtimal ondan alcam. benim bilgisayarmda ölcek zaten ekran baya bi karardı. asus rog dan 2 tane alırım. biri babama birinide ben kullanırım. güzel öneri teşşekürler!

Bataryası 6 saat gidecek laptop zor buluruz hocam 4 saat olur genelde ?
para önemli değil zaten. taksitle hallederiz :D ininaldan para cekcem bide kartcombo adını yanlıs yazmıs olabilirim ben para biriktiriyom zaten simdi babamda iş icin lazım ben ise arklara filan gidince oynamak icin 2 si biarada olunca 6 saat batarya olur düsündüm :D

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
asus rog ince. iş ve oyun icin iyi duruyor. büyük ihtimal ondan alcam. benim bilgisayarmda ölcek zaten ekran baya bi karardı. asus rog dan 2 tane alırım. biri babama birinide ben kullanırım. güzel öneri teşşekürler!

para önemli değil zaten. taksitle hallederiz :D ininaldan para cekcem bide kartcombo adını yanlıs yazmıs olabilirim ben para biriktiriyom zaten simdi babamda iş icin lazım ben ise arklara filan gidince oynamak icin 2 si biarada olunca 6 saat batarya olur düsündüm :D
masaüstü tercih ederseniz o fiyata çok güzel masaüstü toplanır.

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
masaüstü tercih ederseniz o fiyata çok güzel masaüstü toplanır.
KiralıkEv.exe tayin cıkarsa trabzona ama cıkmadı annemin normalde 1.sınıftan beri topluyorum parayı ininalde 750 tl var kartcombo (yanlıs yazmıs olabilirim) 2.3Milyon (annemin ve babmın kartlarıda dahi) falan var

Asus Rog iyidir bir hafta kadar kullanmıştım kalite hissiyatı var
asus rog alcam zaten net :D babam geldiginde söyliyecem parayı sıkıntı etmiyom. 30 40 100k pcede olur fakat bana batarya lazım.

Reaksiyon puanı
3,029
KiralıkEv.exe tayin cıkarsa trabzona ama cıkmadı annemin normalde 1.sınıftan beri topluyorum parayı ininalde 750 tl var kartcombo (yanlıs yazmıs olabilirim) 2.3Milyon (annemin ve babmın kartlarıda dahi) falan var

asus rog alcam zaten net :D babam geldiginde söyliyecem parayı sıkıntı etmiyom. 30 40 100k pcede olur fakat bana batarya lazım.
100K ile köyden falan arsa al on sene sonra duacım olursun bak

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
asus rog ilerleyen zamanlarda ekran parlaklığı azalır m? suan lenovo g50 gecen hafta düstü bide simdi actığımda ekran ölmüs vaziyette parlaklık max ama öldü bilgisayar

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Bilgisayar konusunda bana göre en kaliteli marka Asus'tur net
En kalitesizi de Lenovo'dur

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Asus FA506IU-BQ078 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD GTX1660Ti Fiyatı
Asus TUF da iyidir işinizi rahatlıkla görür fazla bütçeyi aşmamak iyidir :)
ekran kartı iyi. ama 60hz kullanıcıların yoruma baktmda bütce dostuyum ben zaten benim yerimde olansan hic bisey almazsın :D ben böyle bütce dostu olarak doğmusum harcamak istiyom ama kıyamıyorum. bu bilgisayarları bile zor alıcam.

Bilgisayar konusunda bana göre en kaliteli marka Asus'tur net
En kalitesizi de Lenovo'dur
lenovo kullanıyom keske olmasaydı. 2016 lık pc 2020 de çöp oldu. verdiğim para çöp oldu. lenovo para göz gibi duruyor. ekran parlaklığım suan öldü baya siyahlastı.

ben 7 k alıcaktım fakat bütcem cok oldugunu gördüm 14 15 k laptopda olur sarj önemli misafilikte giderken falan.

bu bilgisayar beni kac yıl götürür?

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
ekran kartı iyi. ama 60hz kullanıcıların yoruma baktmda bütce dostuyum ben zaten benim yerimde olansan hic bisey almazsın :D ben böyle bütce dostu olarak doğmusum harcamak istiyom ama kıyamıyorum. bu bilgisayarları bile zor alıcam.

lenovo kullanıyom keske olmasaydı. 2016 lık pc 2020 de çöp oldu. verdiğim para çöp oldu. lenovo para göz gibi duruyor. ekran parlaklığım suan öldü baya siyahlastı.

ben 7 k alıcaktım fakat bütcem cok oldugunu gördüm 14 15 k laptopda olur sarj önemli misafilikte giderken falan.

bu bilgisayar beni kac yıl götürür?
ona 15 bin vereceğine bunu al rtx 2070 filan var

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
  • Beğen
Reactions: STB

TeamSnow Pro

Asistan
Reaksiyon puanı
54
konu bitti asus rog. modlarımız bu konuya bakıyorsa kilitleyebilir.

rtx 2070 ve 10. nesil i7 açamayacağı oyun yok. uzun yıllarda kullanırsın.
keske rtx 2080 olsaydı 2070de iyi sepete ekledim zaten. 16 gb ram ile hızlı olur

• Beğen
Reactions: STB

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931

ATHEON

Asistan
Reaksiyon puanı
79
2080 istemişsin al bakalım. 2080 super. Bütçe sıkıntın yoksa 300hz 3ms %72 NTSC %100SRGB ekranı var. Piyasadaki en iyi ekran diyebilirim.
Bu arada TUF yazmışlar. 60 hz ekran ve soğutma sıkıntısı olan bir model. Önermem.

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
2080 istemişsin al bakalım. 2080 super. Bütçe sıkıntın yoksa 300hz 3ms %72 NTSC %100SRGB ekranı var. Piyasadaki en iyi ekran diyebilirim.
Bu arada TUF yazmışlar. 60 hz ekran ve soğutma sıkıntısı olan bir model. Önermem.
bu kadar pahalı bir bilgisayara gerek yok 2070 her şeye yeter gereksiz derecede pahalı.
bu yeterli olucaktır.