Bilgisayar Açılmıyor

Adem EŞİK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar oyundaydim bir an dondu sandim ki oyun dondu fakat pc direk donmus klavye baktim isik felan yanmiyor mouse baktim onunda isigi yok usbler calismiyir lan kablosu taktigimda isik yaniyor cikardim yeniden takim gene isik yaniyor 3. Cikardgmda isik yanmadi. Sonra pc reset attim ama bilgisayar gelmedi klavye mouse yok calismiyor lutfen yardim ?

Pc caliairken cektgm fotograf birde su 2 kablo takili degil di bunlar cikmis olabilir mi ?

Son düzenleyen moderatör:

berkegunaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
fotoğrafı göremedim fakat anakartta sorun olmuş olabilir bios pilini çıkartıp takmayı dene istersen.

Adem EŞİK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Son düzenleme:

berkegunaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
bios pili biosu resetlemeye yarar klasik kapat aç muhabbeti yani. Ekran felan hiç gelmiyor mu ? onu anlamadım yani bilgisayar çalışıyormu başta bide nasıl bir ses duyuyorsun. Hani bi dıt eder ya bilgisayarlar o sorun yok sesidir. Bir uzun iki kısa dıt ederse o ekran kartında sorun var sesidir. bu tür şeyler varmı

Adem EŞİK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
bios pili biosu resetlemeye yarar klasik kapat aç muhabbeti yani. Ekran felan hiç gelmiyor mu ? onu anlamadım yani bilgisayar çalışıyormu başta bide nasıl bir ses duyuyorsun. Hani bi dıt eder ya bilgisayarlar o sorun yok sesidir. Bir uzun iki kısa dıt ederse o ekran kartında sorun var sesidir. bu tür şeyler varmı
Yok normal calisma sesi fan sesi vinnnnn diye geliyor ekran yok gelmiyor usb ler calismiyor

berkegunaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
istersen bi bios pilini dene video izleyerek nasıl yapıldığını bulabilirsin.

Adem EŞİK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
rica ederim İnşallah işine yarar :)
Sağolasın. Eyvallah teşekkür ederim. Oldu dediğiniz gibi yaptım. :)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Arkadaşlar böyle sorunu olan varsa benim gibi. Şey bios pilinin çıkarıp takımlar düzeliyor :)

rica ederim İnşallah işine yarar :)
Fakat birşey oldu sag alt'daki bazı seyler gozkmuyor saat,hoparlor,TR dil secenegi ve bu hoparlor ile Dil secenegi arasında ^ ok var gorevler onda gorevn yonetıcısı harıc bişey gozkmuyor Hoparlor'de de baglı hoparlor ve kulaklık yok diyor yan tus da tıklayamıyorum nasıl ayarlarım ?

Düzeldi reset atınca ama ses driver e ihtiyacım var :D

Son düzenleme: