Bilgisayar Açılmıyor Yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde senin gibi oldu anakartı ve güç kaynağı yanmış bende değiştirdim

recepkng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
power suplayın bozulma sebebi elektriğin düzensiz gelmesi voltaj düşmesi vs... birde miladı dolmuş olabilir. düğmeye bastığında power suplayın fanı dönüyormu? ona bir bak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynsi banada oldu hic elleme gotur bilgisayarci amcaya :D sorunu halletsin ben saldim hatta suan tabletten cevapliorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya aynı sorun bendede var ilk başta çalışıyordu pc kapanıyordu kendiliginden şimdi hiç acılmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim kasa bozulmuştu başka arkadaştan kasa aldım ram ile hard diski buna takıp kullanmaya başladım, sonra bozuk kasayı başka bir arkadaşa verdim o bende deneyim olursa kullanırım dedi o hard disk takti ve çalıştı onda sonra pcyi 1-2 ay kullanmadı bana getirdi, getirdiği akşam kendi hard diskimi ve ramleri taktım yine aynı sorun vardı 5 dk içeri gittim geri geldğimde ben odaya girer girmez pc kapandı ve bir daha açılmadı bunun sebebi nedir? GÜÇ KAYNAĞI değiştirdim açılmadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim Bndede Aynısı Oldu Anakartın Yanmış oda 300 tl ye yapıyorlar :/

RYPEJACKEN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle deneyimli hocalarım kolay gelsin.Benim sorunum (fazla profesyonel deneyimim yok) bu sabah power tuşuna bastığımda acaip bi ses çıktı zaten 2-3 gündür yanık kokuyordu odam. Bilgisayarı her açtığımda bu koku oluyordu power supply yanmış olabilir diye düşünüyorum ama yandığını düşünmeden kasanın içini açtım power ve reset tuşunun anakart'taki yerlerinden çıkarıp taktım anakartta problem yok gibi görünüyor fakat birde kabloyu taktığımda (Ethernet kablosu takılıyken) kasamın arkasında yeşil bir ışık beliriyor ama power tuşuna bastığımda bilgisayar açılmıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Merhaba arkadaşlar öncelikle deneyimli hocalarım kolay gelsin.Benim sorunum (fazla profesyonel deneyimim yok) bu sabah power tuşuna bastığımda acaip bi ses çıktı zaten 2-3 gündür yanık kokuyordu odam. Bilgisayarı her açtığımda bu koku oluyordu power supply yanmış olabilir diye düşünüyorum ama yandığını düşünmeden kasanın içini açtım power ve reset tuşunun anakart'taki yerlerinden çıkarıp taktım anakartta problem yok gibi görünüyor fakat birde kabloyu taktığımda (Ethernet kablosu takılıyken) kasamın arkasında yeşil bir ışık beliriyor ama power tuşuna bastığımda bilgisayar açılmıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
power suplly içindeki bir iki tane parça yanmış koku olmuş olabilir bu yüzden bilgisayar düzgün çalışmaz.