Soru Bilgisayar Açılış Ekranı Değiştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarkW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DarkW

Asistan
Reaksiyon puanı
24
İşletim Sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Gigabayt H61M-S2PV Bıos Dual Uefi ama Eski Yazıyor
Fotoğraf Alıntıdır
1631306820817.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hadi Bilen Yokmu

Son düzenleme:

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Anakartın UEFI'yi desteklese dahi UEFI kurulum yapmadığın sürece her açılışta Windows logosunu görürsün.

Normalde hard diskler "MBR" olarak ayarlıdır. O ayarı "GPT" yapman lazım; aksi taktirde UEFI Windows kullanamazsın ki zaten kurulum başlamadan önce hata verir.

Bir de kullandığın Windows ISO'su UEFI'yi desteklemeli.

Bu söylediklerimi yaparsan açılışta Windows logosunu değil, anakartın markasını görürsün.

DarkW

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Anakartın UEFI'yi desteklese dahi UEFI kurulum yapmadığın sürece her açılışta Windows logosunu görürsün.

Normalde hard diskler "MBR" olarak ayarlıdır. O ayarı "GPT" yapman lazım; aksi taktirde UEFI Windows kullanamazsın ki zaten kurulum başlamadan önce hata verir.

Bir de kullandığın Windows ISO'su UEFI'yi desteklemeli.

Bu söylediklerimi yaparsan açılışta Windows logosunu değil, anakartın markasını görürsün.
onu nasıl yapıcam

Dfizer

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
7
1-Sistemin UEFI ise UEFI Kurulum yapmazsan windows logosu görürsün
2-Ayrıca ISO dosyası UEFI Desteklemeli
3-Normalde HDD'ler "MBR" olarak ayarlıdır. O ayarı "GPT" yapman lazım; yoksa UEFI Windows kullanamazsın ki zaten windows kurulumunda hata verecektir.

Bunları yaparsan Anakartın sahibinin logosu çıkar. Logoyu değiştirmek istiyorsanız ilk önce UEFI kurulum yapıp, HackBgrt programıyla logoyu değiştirebilirsin ama ben önermiyorum sistemin kilitlenebilir. Logoyu değiştirmeni önermiyorum.

DarkW

Asistan
Reaksiyon puanı
24
3-Normalde HDD'ler "MBR" olarak ayarlıdır. O ayarı "GPT" yapman lazım; yoksa UEFI Windows kullanamazsın ki zaten windows kurulumunda hata verecektir.

Bunları yaparsan Anakartın sahibinin logosu çıkar. Logoyu değiştirmek istiyorsanız ilk önce UEFI kurulum yapıp, HackBgrt programıyla logoyu değiştirebilirsin ama ben önermiyorum sistemin kilitlenebilir. Logoyu değiştirmeni önermiyorum.
İso Dosyasını Microsoft tan İndirdim Uefi Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır

ssd var

?

Son düzenleme: