Laptopmı masaüstümü?Merhaba benim bilgisayarıma bir şeyler oldu açtığımda 4 tane kısa bip sesi geliyor timer hatasıymış ama ekrana hiç bir görüntü gelmiyor sadece no video input yazıyor yardım edin ne yapmam lazım![]()
MasaüstüBiı
Laptopmı masaüstümü?
İşlemci nedir? Dahili grafik birimi varsa ekran kartını çıkartıp denermisin?Masaüstü
Kurallara bakmadım şimdi bakıyorumhttps://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması şarttır. "Yardım", "İmdat", "Acil" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir.
ekran kartı on board harici ekran kartım yokİşlemci nedir? Dahili grafik birimi varsa ekran kartını çıkartıp denermisin?
Bios pilini çıkar 10 dakika bekle. Sonra tekrar tak.Kurallara bakmadım şimdi bakıyorum
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ekran kartı yok ana karta takıyorum
İntel lga dual core
Ekran kartı yok ana karta tİşlemci nedir? Dahili grafik birimi varsa ekran kartını çıkartıp denermisin?
10 dk sonra görüşmek üzereBios pilini çıkar 10 dakika bekle. Sonra tekrar tak.
Denedim yine olmadıZaman hatası veya ramlen alakalı problem olabilir yeni bi bios pili alıp dene birde.
Yaptım ama olmadı yine 4 tane kısa bip sesi geliyorAlla alla herşeyi bi sök hocam tekrar kur
Yaptım ama olmadı yine 4 tane kısa bip sesi geliyor
Tamam hocam en kısa zamanda götürücem sizede bilgi veririmValla hocam cok garip bi board bozulmus olabilir bilgisayarciya sey edin derim.
3 tane ram vardı hepsini denedim fakat bir değişiklik olmadıBence ram hatası.