Bilgisar Toplama Konusunda Tavsiye

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Hayır o yüzden değil :D kasa bence güzel ama zevkler ve renkler tartışılmaz belki sen sevmezsin diye söyledim.

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Dark N10 ve Z3 Plus a bakabilirsin ikiside oldukça güzel kasalar.

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Daha ucuz ve çok güzel kasalar.

ILuthienI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu site uzerinden yaparim alisverisi heralde monitor klavye falan hersey varmis burada acaba monte edip getirebilme durumlari var mi herseyi bu siteden alinca?

ILuthienI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dark n10 hosuma gitti o kadar ozellik koymusken led de istiyodum aslinda guzel oldu :)

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Kasa aynı kalsın hiç değiştirme. Pc topla yerinde aşağıda montaj ve test yazıyor onu alırsan 10 dolara montajını yapıyorlar parçalar iyi mi diye test de yapıyorlar. Her şeyi alabilirsin burdan.

ILuthienI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kasa aynı kalsın hiç değiştirme. Pc topla yerinde aşağıda montaj ve test yazıyor onu alırsan 10 dolara montajını yapıyorlar parçalar iyi mi diye test de yapıyorlar. Her şeyi alabilirsin burdan.
Valla cok guzel siteymis ne aradiysam buldum kasayi niye degistirme dedin ya :D

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Corsair, kasa ve PSU ların lider markasıdır. Onu almak varken neden Dark a geçesinki diye söyledim ben. Dark estetik açıdan daha iyi Corsair sağlamlık ve marka açısından. Yine de seçim senin.

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bu demek değildirki Dark kötü. Hayır dark da çok sağlam ve güzel bir kasa onu da alırsan seni üzmez hem şekil duruyor :D

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Hocam şimdi yazdiklarimi okudum da harbiden saçma konuşmuşum :D. Şöyle toparlayayım. Eğer estetik açısından yüksek sağlamlık açısından orta-yüksek ayarında bir kasa istiyorsan Dark N10, eğer estetik açıdan orta sağlamlık açısından yüksek bir kasa istiyorsan Corsair Carbide 300R. Olay bu.

ILuthienI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam şimdi yazdiklarimi okudum da harbiden saçma konuşmuşum :D. Şöyle toparlayayım. Eğer estetik açısından yüksek sağlamlık açısından orta-yüksek ayarında bir kasa istiyorsan Dark N10, eğer estetik açıdan orta sağlamlık açısından yüksek bir kasa istiyorsan Corsair Carbide 300R. Olay bu.
Saglamlik derken kasanin malzeme kalitesiyse olay valla icimden dark diye geciyor ne yalan soyleyeyim zaten kasayi bi yere tasimayacagim ayni yerde duracak biraz gorsel olursa guzel olur diye dusunuyorum ya

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
O zaman en mantıklı tercih dark olacaktır. Sonuçta kasanın üstünde zıplayacak değilsin ya :D dark ın malzeme kalitesi üst düzey ve sağlam merak etmey ama corsairin daha iyi malzemesi olmasi normal 100 tl fazla sonuçta.