Alecont
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 509
Hayır o yüzden değil
kasa bence güzel ama zevkler ve renkler tartışılmaz belki sen sevmezsin diye söyledim.

Bana biraz duz geldi ama içi bu kadar iyi olduktan sonra katlanicaz artikHayır o yüzden değilkasa bence güzel ama zevkler ve renkler tartışılmaz belki sen sevmezsin diye söyledim.
O fiyat araligindaysa bi bakabilirimDark N10 ve Z3 Plus a bakabilirsin ikiside oldukça güzel kasalar.
Valla cok guzel siteymis ne aradiysam buldum kasayi niye degistirme dedin yaKasa aynı kalsın hiç değiştirme. Pc topla yerinde aşağıda montaj ve test yazıyor onu alırsan 10 dolara montajını yapıyorlar parçalar iyi mi diye test de yapıyorlar. Her şeyi alabilirsin burdan.
Ya bi oyle dedin bi boyle tam tamam corsair alak o zaman nabalim yaziyodumBu demek değildirki Dark kötü. Hayır dark da çok sağlam ve güzel bir kasa onu da alırsan seni üzmez hem şekil duruyor![]()
Saglamlik derken kasanin malzeme kalitesiyse olay valla icimden dark diye geciyor ne yalan soyleyeyim zaten kasayi bi yere tasimayacagim ayni yerde duracak biraz gorsel olursa guzel olur diye dusunuyorum yaHocam şimdi yazdiklarimi okudum da harbiden saçma konuşmuşum. Şöyle toparlayayım. Eğer estetik açısından yüksek sağlamlık açısından orta-yüksek ayarında bir kasa istiyorsan Dark N10, eğer estetik açıdan orta sağlamlık açısından yüksek bir kasa istiyorsan Corsair Carbide 300R. Olay bu.