Bilgi Amaçlı | İstediğin Numara İle Arama Yapma

ysnozclk

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Okuduğum ve tehlikeli olabileceğim bir uygulama tanıtımını bilgilendirme amaçlı paylaşmak istedim.
İstediğin Numara ile arama Yapma Uygulaması

Voxox isimli uygulama çıktığı günden beri tepki toplamaya devam ediyor. Akıllı telefonlar için üretilen ilginç uygulamalar arasında olan Voxox uygulaması ile arama istediğiniz kişiyi istediğiniz numara ile arama yapabiliyorsunuz.

Mysubh.com ekibi olarak bu uygulamayı tanıtmadan önce biraz tedirgin olduk. Çünkü uygulama kötü amaçlı kullanılabilir. Fakat son zamanlarda medyada gördüğümüz dolandırıcılık haberlerinin nasıl olduğu konusunda bir fikriniz olmanız açısından konuyu paylaşmak istedik.
Voxox isimli uygulama bütün telefonlar kullanılabilmektedir ve tamamen internet üzerinden size istediğiniz numarayı kullanarak görüşme imkanı sağlamaktadır. Uygulama ilk deneme olarak size 60 sn ücretsiz imkanı sunmaktadır. Diğer süreler için kontör yüklemeniz gerekmektedir. Kontörlü telefonlar gibi konuştukça kontör miktarınız azalmaktadır.
Voxox Uygulaması bazı ülkelerde yasaklanma sürecine girmiş olduğundan ülkemizde geleceği ne olacaktır belli değildir. Çünkü dolandırıcılar bu tür uygulamaları kullanarak vatandaşları dolandırabilmektedir.
Uygulama bütün işletim sistemlerinde çalışmaktadır. İstediğiniz işletim sistemin Storesinden Voxox yazıp yükleme yapabilirsiniz.
Yazan: Burcu PAK | Mysubh.com editörü

QgDE4y.png

Kaynak:
http://mysubh.com/makale/3271/istedigin-numara-ile-arama-yapma.html

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Makalenin tamamını yayınlamaya özen gösterelim. Gönderi düzenlenmiştir.

niksarli1979

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Valla telefon faturanıza tuzlu bir meblağ gelince hemen siliyosunuz zaten.Çağrı bile atsanız gsm oparatörünüz yurtdışı sms olarak faturanıza yüklü bir miktar yansıtıyor...

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Yorumlara baktım play store'dan ama kimse gsm operatörünün faturaya bir şeyler yansıttığını söylememiş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar whatsapta deneyim dedim bana verilen numara cok uzun olduğu için whatsap kabul etmedi cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar:clap: