Bilerek Virüs yayan insan.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _Zaur_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Son düzenleyen moderatör:

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Ahlaksızlık, terbiyesizlik, pislik

Son düzenleyen moderatör:

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Böyle insanlar başka ülkelerdede tonlarca var.
Hatta bizde bile karantin olursa eve Devlet tarafından yemek filan getitrlerse onu yemem. Gider ağaçtan yaprak koparıp yerim o yemeğ yemem arkadaş.

İnsan toplumundan ne kadar uzakta olsan o kadar güvende olursun o derece.

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Ohoo isim vermiyim de. 5 yıl olmuştur. Bir lokantada iskender ucuzdu. Dershane çıkışı oraya gidiyorduk arkadaşla. Tam yemeye başladım içinden tırnak çıkmasın mı :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:. Sonra kenara aldım devam ettim. Para vermişim o kadar. ???

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Ohoo isim vermiyim de. 5 yıl olmuştur. Bir lokantada iskender ucuzdu. Dershane çıkışı oraya gidiyorduk arkadaşla. Tam yemeye başladım içinden tırnak çıkmasın mı :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:. Sonra kenara aldım devam ettim. Para vermişim o kadar. ???
Oyhşşşş :) Fakirliğin yüzü kara olsun. Benim dönerimden de kağıt yapıştırıcı demir çıkasın mı? aparatla çiviliyorlar ya demiri kağıtlara bir yerde tutunmaları için ondan çıktı bir tane ses etmedim. zaten kağıtlarla sipariş filan götürdüklerindendir diye düşündüm.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Geçenlerde de yoğurt mu peynir mi biri yalayıp kutusunu kapatıp dolaba koyuyordu abd de. İçeriye aldılar.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
illaki yemeğin içine tükürmek öksürmek değil. Bence bir insanın grip olunca evden çıkması bile en yanlış şey. Türkiye'de bizim insanımız grip oluyor. Pazara gidiyor , hayvan gibi öksürüyor ölüp gidecek gtmeden önce başkalarıda sebeplensin diye kendini pazara atıyor. Öyle bir milletiz.