Bıktım Artık...☹

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,321
Her sabah işe giderken sevgilisiyle beraber hastaneye giden arkadaşımı görmekten,
Polikliniğe her gelen hastanın bir eşinin olduğunu farketmekten,
Gelen hasta acaba genç bir bayansa "Acaba onunla tanışsam mı?" diye düşünmekten,
Aylardır Tinder kullanmaktan; ama bir türlü sonuç alamamaktan,
Etrafımdaki insanların "Her şeyin bir vakti, zamanı vardır." demesinden,
Her sabah "Neden benim hayatımda birisi yok?" düşüncesiyle üzüntülü bir şekilde uyanmaktan bıktım artık.

Allah beni bununla sınıyorsa, ben sınavı kaybettim, benden bu kadar...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Zamanında aynı şeyleri düşünen biri olarak söylüyorum bunu iyi dinle bak.Ben de öyle diyordum buldum birini dertlerim x10 oldu.Yani bu dünya rahatlık dünyası değil ben bunu anlamış oldum.Kısacası dertler bitmiyor sadece adı değişiyor.Birini bulunca farklı dertlerin olacak çocuk olduğu zaman farklı çocuk büyüdüğü zaman farklı.Bunları yazınca teselli olmuyor biliyorum ama bir gün olursa bu yazdıklarım aklına gelsin ?

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,321
Zamanında aynı şeyleri düşünen biri olarak söylüyorum bunu iyi dinle bak.Ben de öyle diyordum buldum birini dertlerim x10 oldu.Yani bu dünya rahatlık dünyası değil ben bunu anlamış oldum.Kısacası dertler bitmiyor sadece adı değişiyor.Birini bulunca farklı dertlerin olacak çocuk olduğu zaman farklı çocuk büyüdüğü zaman farklı.Bunları yazınca teselli olmuyor biliyorum ama bir gün olursa bu yazdıklarım aklına gelsin ?
Ben gelecek olan o dertlere dünden razıyım, yeter ki bitsin artık şu bekarlık.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ben gelecek olan o dertlere dünden razıyım, yeter ki bitsin artık şu bekarlık.
Öyle demekle olmuyor dertlerin katlanıyor sen sanıyorsun ki herşey güllük gülistanlık oluyor sana olacak şeyleri söyleyeyim bulduğun kişinin dertlerini de yükleneceksin.Hele iş ciddiye binince aileler gircek devreye bir de seni beğenmezlerse tamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanlar birbirini çok sevdiği halde ayrılmak zorunda kalıyor.Sen kızı istiyorsun seni beğenmiyorlar kızı başkasına veriyorlar onca emek boşa gidiyor.İlişkiye o kadar emek veriyorsun yeri geliyor alttan alıyorsun en basit sebepten bitiyor bütün emekler hiç oluyor.Önünde öyle her el ele gezip gülen insanın derdi yok sanma bu çok büyük bir hata.O kadar insan neden evlenmek istemiyor sanıyorsun.Bu dünyada istediğin bişi olduğu zaman dertlerin bitmiyor öyle olsa herkes basardı nikâhı saadete ererdi.Dertler zaman geçtikçe sadece katlanıyor.
Ama dilerim ki Allah sana nasip eder birini çünkü insan başına gelmedikçe anlayamıyor maalesef..

Son düzenleme:

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,321
Öyle demekle olmuyor dertlerin katlanıyor sen sanıyorsun ki herşey güllük gülistanlık oluyor sana olacak şeyleri söyleyeyim bulduğun kişinin dertlerini de yükleneceksin.Hele iş ciddiye binince aileler gircek devreye bir de seni beğenmezlerse tamam.

İnsanlar birbirini çok sevdiği halde ayrılmak zorunda kalıyor.Sen kızı istiyorsun seni beğenmiyorlar kızı başkasına veriyorlar onca emek boşa gidiyor.İlişkiye o kadar emek veriyorsun yeri geliyor alttan alıyorsun en basit sebepten bitiyor bütün emekler hiç oluyor.Önünde öyle her el ele gezip gülen insanın derdi yok sanma bu çok büyük bir hata.O kadar insan neden evlenmek istemiyor sanıyorsun.Bu dünyada istediğin bişi olduğu zaman dertlerin bitmiyor öyle olsa herkes basardı nikâhı saadete ererdi.Dertler zaman geçtikçe sadece katlanıyor.
Ama dilerim ki Allah sana nasip eder birini çünkü insan başına gelmedikçe anlayamıyor maalesef..
Kardeş bana boşuna bekarlık güzellemesi yapma. Bana ilk "Evet" diyen kızla evleneceğim, kafaya taktım yani ve bunu hiçbir şey değiştiremez.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Kardeş bana boşuna bekarlık güzellemesi yapma. Bana ilk "Evet" diyen kızla evleneceğim, kafaya taktım yani ve bunu hiçbir şey değiştiremez.
Sana bekarlık güzellemesi yapmak amacıyla yazmıyorum sadece dertlerin evlenince bitmeyecek diyorum farkındalık oluşturuyorum.Sonda da dedim zaten inşallah olur da daha iyi anlarsın diye.

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,321
Sana bekarlık güzellemesi yapmak amacıyla yazmıyorum sadece dertlerin evlenince bitmeyecek diyorum farkındalık oluşturuyorum.Sonda da dedim zaten inşallah olur da daha iyi anlarsın diye.
Ben de evliliğin getireceği sorumlulukları pek ala biliyorum. Ama dediğim gibi ben bir şeye kafayı taktığım zaman bunu hiçbir şey değiştiremez, kendimi tanıyorum sonuçta.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ben de evliliğin getireceği sorumlulukları pek ala biliyorum. Ama dediğim gibi ben bir şeye kafayı taktığım zaman bunu hiçbir şey değiştiremez, kendimi tanıyorum sonuçta.
Güzel kardeşim evlenmek güzel bişi yerine göre bekarlık sultanlık falan değil zaten.Ancak mesele evlenmek ya da evlenmemek değil istediğinin olması ya da olmaması değil.Şuan senin bir derdin var isyan ediyorsun yarın öbür gün evlenince yine derdin olacak yine isyan edeceksin.İşte mesele bu derde isyan etmek bu hayat istediğin şeyler olduğu zaman rahatlığa erdiğin bir dünya değil burda kilit nokta dertle yaşamayı öğrenmek isyan etmemek.Bunu yapamadığımız sürece huzurlu olamıyoruz.O yüzden olmuyor diye kafaya takmak doğru değil yarın öbür gün öyle bişi başına gelir bu sefer olduğu için kafana takarsın buda daha çok koyuyor insana sana söyleyeyim.
Yazdığım şeyler teselli niyetine değil bu dünyanın gerçekleri.Zamanı gelince herkes anlıyor zaten o yüzden yaşaman da gerekiyor ve bu yüzden çok isterim olsun biri hayatında.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,785
Elbet bir gün yolun birisiyle kesişecektir. Bak ben 32 yaşındayım 3 yıldır kimse yok hayatımda ama olmadığı için isyan etmiyorum. Ayrıca ülkede kızlar dizilerden dolayı çok şey ister hale geldi. Yok neymiş efendim yakışıklı,paralı,arabalı afedersin köpek çeken tipte erkekleri istiyorlar. Diğer taraftan ekonomik durumda belli öyle ha diyince evlenilecek bir durumda kalmadı.

Reaksiyon puanı
10,549
Karşıma çıkana basıcam nikahı söylemin sadece eş aramaktan ziyade cinselliğini tatmin edecek partner aradığını düşündürüyor bana. Tabi bunun içinde evlenmeye gerek yok.
Olay cinsellikse instagramdan tanıyor olabileceğin kişilerin katkıları bulunabilir. :innocent: ? Korona bitirdi be yeni başlayacak ilişkileri..

Ama hak veriyorum. Ne demişler yakışırken giyecen, dişin keserken yiyecen, kan basıncı artıncada fanfinifinfon.. ?

Son 6 ay içinde bu tarz cinsellik konuları gözüme çarpıyor. Her seferinde de Cem YILMAZ'ın şu sözleri aklıma geliyor. (Beyni yok fikri var organıyla ilgili)
"Hep dizgin hep dizgin hep dizgin, bir gün işin düşer ığğğğ" ?

Son düzenleme:

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,321
Karşıma çıkana basıcam nikahı söylemin sadece eş aramaktan ziyade cinselliğini tatmin edecek partner aradığını düşündürüyor bana. Tabi bunun içinde evlenmeye gerek yok.
Olay cinsellikse instagramdan tanıyor olabileceğin kişilerin katkıları bulunabilir. :innocent: ? Korona bitirdi be yeni başlayacak ilişkileri..

Ama hak veriyorum. Ne demişler yakışırken giyecen, dişin keserken yiyecen, kan basıncı artıncada fanfinifinfon.. ?
Kesinlikle; ama kesinlikle niyetim cinsellik değil. Tek istediğim şey bir kız el ele tutuşabilmek, sevilmek. Başka bir şey istemiyorum. Cinsellik ömür boyu olmasa da olur.

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Tinder yerine discord kullanabilirsin. İnsanlarla sohbet muhabbet uygulaması tinder gibi saçma bir şey değil daha düzgün insanlar var.