Bıktım artık lütfen yardım edin!!!

Emrecan4935

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepinize merhaba arkadaşlar ben Emrecan bugün artık bıkmış olduğum bir durumdan sizlere söz edeceğim bilgisayarım gayet iyi fakat bf3 ü ultrada açması gerekirken lowda ara ara fps düşüşleri oluyor sonra constrruction simulatör 2015i oynarken lowda 15-20 fps alıyorum hitmandede durum aynı artık bıkmak üzereyim sistem özelliklerimi aşağıda vereceğim lütfen artık yardım edin geçen yaz format attım daha :(
Sistem Özelliklerim:
-İşlemci: AMD Athlon(tm) II X2 270 Processor + 3.40 GHz
-RAM: GSKILL 2x4GB Value DDR3 1333MHz CL9 PC3 Tek Modül Ram
-İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64bit
-Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT420 4GB DirectX:11 Ekran Kartı
-Sistem Hafızası: 500GB
yardım edenlerden Allah Razı Olsun şimdiden

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
O kart ile oyunlardan performans beklemek doğru değil. FPS artışı istiyorsan öncelikle temiz format atıp driverleri doğru yükleyip gereksiz servis ve gereksiz sistem başlangıçlarını kapatman gerekiyor

Emrecan4935

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi çok saol beni bilgilendirdiğin için ama bu kart iyi değilmi ya o kadar para verdim sanırım 128 bit olması lazım bide yani yalan söylüyorsun demiyorumda çoğu bilgisayarcı bilgisayarın falan baya iyi dedi bana oyunları kasmadan rahat oynarsın dedi. neyse benim malisef şimdilik format atacak vaktim yok anca yazın bizim bilgisayarcıya attırırım. abi bide şu gereksiz servis ve sistem başlangıçları nedir nasıl kapatılır beni biraz daha aydınlatırsan çok sevinirim abi :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sen bilgisayarcıyim diye geçinenlere bakma yeni nesil oyunları akıcı bir şekilde oynamak istiyorsan ekran kartı ve işlemciyi yukseltmelisin.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Merhaba, sana kötü bir haberim var, o bilgisayar ile bf3 ultrada oynayamazsin, ekran kartın göz boyamalik, bikmeyenlere satilan bir kart. 4 GB diye kandırıyorlar milleti.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
GT420 mi cok iyiymis? Giris seviyesi ekran kartiyla bf3 gibi oyunlari high/ultra oynayamazsin.

Sen 4GB olduguna bakma.

Islemcinde yeni nesil oyunlar icin yetersiz.

Emrecan4935

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ciddi anlamda çok üzüldüm napayım şimdi yine bunların fiyatına bi ekran kartıyla işlemci alayım ozaman ultrada açabilecek önerirseniz sevinim :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ekran kartında bellekle yanıltmalar çok yapılıyor. Genelde ekran kartı pazarlanırken işlemci modeli yerine 2GB, 4GB vs. yazılıyor.
GT420 giriş seviyesi bir ekran kartıdır. Ofis bilgisayarlarında tercih edilebilir ancak.
Oyun oynamak için en az x50 (GTX450, GTX550, GTX750 vb) kartlara ihtiyaç vardır.
Yani o karttan bir şey bekleme. Oyun oynamak istiyorsan ekran kartını değiştir. Yalnız sakın 4 serisinden alma. Çok enerji harcıyor ve aşırı ısınıyor.

Emrecan4935

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim sağolun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekran kartında bellekle yanıltmalar çok yapılıyor. Genelde ekran kartı pazarlanırken işlemci modeli yerine 2GB, 4GB vs. yazılıyor.
GT420 giriş seviyesi bir ekran kartıdır. Ofis bilgisayarlarında tercih edilebilir ancak.
Oyun oynamak için en az x50 (GTX450, GTX550, GTX750 vb) kartlara ihtiyaç vardır.
Yani o karttan bir şey bekleme. Oyun oynamak istiyorsan ekran kartını değiştir. Yalnız sakın 4 serisinden alma. Çok enerji harcıyor ve aşırı ısınıyor.
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gt730-ddr3-4gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html#genel-bakis
bu nasıl

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Alabilirsen GTX750 Ti öneririm.