Bıktım Artık İphone 5 Sorunlarından!

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba benim iphone 5 im vardı bundan yaklaşık 1.5-2 ay önce belirsiz bir sebeple arka kamera bölümü çatladı garantiye yolladım benden 1183Tl istediler ben kabul etmedim telefonu geri gönderdiler yakllaşık 2-3 haftadır da telefonu kullanıyorum bir sorun yoktu çatlapada iyice alışmıştım ki telefonun kamerabölümüne girince pembe pembe çizgiler oluşuyor bunun nedeni nedir sizce, garanti kapsamındamı, veya nasıl giderilir? Bilgisi olan varsa yardım edebilirmi?

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sen o kamerayı ucuza yaptır bir yere yetkili servisler adamın altından donunu alır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Normalde garantiye girmesi lazım. Bu sorun bence senin şansızlığın. ilk çıktığından beri kullanıyorum 4 kere düşürdüm hemde sağlam şekilde bi problem yok. Garantiye gönder.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
biri iphone beğenmez.biri samsung beğenmez.biri nokia beğenmez.biri hiç bir şeyi beğenmez.kullanmayın kafanıza silah zoruylamı kullandırıyorlar.

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
fırlat gitsin bende 150 tl lik telefon var çalınsada dert etmem çok para değil ama siz hava yapcam diye alıyorsunuz sonrada ömrünüzü yiyor telefon o kadar paraya kaç insana iftar verirdin

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
biri iphone beğenmez.biri samsung beğenmez.biri nokia beğenmez.biri hiç bir şeyi beğenmez.kullanmayın kafanıza silah zoruylamı kullandırıyorlar.
Ben iphone 5 almadan önce çok seviyordum hastalık olmuştu bende iphone halen seviyorum ama çıkardığı sorunlar da canımı sıkmıyor değil

Falca9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu tür sorunlar beyaz cihazlarda mı oluyor genelde? ben hep beyaz makinelerde denk geldim siyah ip5 lerde de var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tipik iPHONE sorunları... kasa değişimini iste kamera lens camıda değişir... yada kapak takımını GG'de ara ucuza çıkar... deişimi zahmetli... çok fazla vida koymuşlar... sök sök bitmiyor...

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tipik iPHONE sorunları... kasa değişimini iste kamera lens camıda değişir... yada kapak takımını GG'de ara ucuza çıkar... deişimi zahmetli... çok fazla vida koymuşlar... sök sök bitmiyor...
Kasa değişimi yapmıyorlar bde kendim değiştirsem Garantisi gider hiç o riksegirmicem

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence değişim yapmaları gerekiyor. Başka götürdüğün servis Apple'ın yetkili servisi mi?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bundan 4 yıl önce Iphone cihazımı kendi hatamdan dolayı arızalı olarak servise vermiş ve 20 gün sonra sıfır cihaz almıştım.

Levent Apple ana servise vermiştim o zamanlar.

Apple ürünlerinin servisleri bu gibi konularda inanılmaz hassastır halbuki.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kamera camında çatlak varsa kamera merceği o çatlakdan sızan farklı ışıltıları algılıyor olabilir.ve pembemsi şeyler ondan kaynaklanıyordur.farklı bir servise daha götür telefonu bence denemekte fayda var..

olumlu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bundan 4 yıl önce Iphone cihazımı kendi hatamdan dolayı arızalı olarak servise vermiş ve 20 gün sonra sıfır cihaz almıştım.

Levent Apple ana servise vermiştim o zamanlar.

Apple ürünlerinin servisleri bu gibi konularda inanılmaz hassastır halbuki.
Şanslıymıssın kardeş ama ben şimdi göbdersem bana gene kullanıcı hatası derler gene 3 haftabtelefonsuz kalırım e o zaman ben ne anladım bu işten

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kamera camında çatlak varsa kamera merceği o çatlakdan sızan farklı ışıltıları algılıyor olabilir.ve pembemsi şeyler ondan kaynaklanıyordur.farklı bir servise daha götür telefonu bence denemekte fayda var..
Çatlak yoktur telefonun garanti firması Teleservice

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Şanslıymıssın kardeş ama ben şimdi göbdersem bana gene kullanıcı hatası derler gene 3 haftabtelefonsuz kalırım e o zaman ben ne anladım bu işten

Eğer İstanbuldaysanız mümkünse gidin bizzat elden teslim edin.
Servis yetkilisi ile bizzat görüşmek istediğinizi belirtir, derdinizi net bir şekilde anlatırsanız eğer olumlu bir süreç yaşayacağınızı düşünüyorum.