Yardım Bigisayarım Çok Kasıyor

İkeaköftesi

Asistan
Reaksiyon puanı
116
eskiden böyle değildi zaten çok büyük oyunlar oynamıyorum ufak oyunlar oynuyorum bazen windowsda bile kastığını hissedebiliyorum ssd sağlığım %99 formatta attım ekran kartı sürücümü dün silip yükledim ufak tane benchmark için yükledim minecraft yükledim az yorar çok fps verir aradaki fps farkını ölçerim öncekinden daha düşük ayarlarda bile 50-100 fps farkı oldu ve oyuna süreli lag giriyordu oyun oynanmıyordu lol indirdim sonuçta oda optimize oyundur diye 60-100 fps alırken bi anda 6 5 8 1 olmaya başladı oyundan çıktığımda windowsda kasıyordu sizce ne yapmalıyım sistem özelliklerim ryzen 5 3500u vega 8 mobile bilgisayarın açılışıda eski kadar hızlı değil

İkeaköftesi

Asistan
Reaksiyon puanı
116
SSD modeli ne? Hwmonitor yükleyip ısı değerlerini atarmısınız? (oyun içinde)
WDC PC SN520
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaydettiğim doyada bir sıkıntı çıktı bilgisayarın sıcaklığı 84 derece ssd sıcaklığı 54 derece bu sefer tuhaftır hiç drop girmedi birde lol de deneyip size atayım

lol de değerlerim böyle açıkçası lolde kasması pek önemli değil hiç oynamıyorum ama diğer oyunlarda önemli yerlerde donması beni korkutuyor

birde ör 75 fps alıyorsam 40 gibi hissediyorum arkdaşımın 60 hz monitörü var benden daha akıcı oyun oynuyor

Ekli dosyalar

Son düzenleme: