Oyunlar kasıyor

yasor5353

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Merhabalar ilk önce işletim sistemimi belirteyim
-RX 570
-i3 8100
-8 GB ram
-Corsair vs450
sanırım diğer parçalar gerekli değil.Neyse benim sorunum 1 ay öncesine kadar windows 10 kullanıyordum o sırada steam dışında oynadığım oyunlar anlamsız yere kasıyordu mesela AC3 te şehrin ortasına baktığımda oyuna deli gibi kasma giriyordu.Neyse ben bir yöntemle düzeltim o olayı oyunlar akıcı bir şekilde oynamaya başladım ama sıkıntı şuki nasıl düzelttiğimi hatırlamıyorum.O zaman gt 1030 vardı ve 2 hafta öncesinde RX 570 aldım ve bilgisayara format attım her driveri yükledim microsoft visuallerin hepsini kurdum herşey güncel anlattığım gibi 1 ay öncesinde yaşadığım sorunu gene yaşıyorum mesela WWZ oynayacam internette bencmark testlerine bakıyorum adam utrada oynuyor ben ise lowda 100 fps alıyom ama ama mesela ultra yapınca oyun 70 fps filan ama mausu döndürünce her döndürmede oyuna ani takılmalar giriyor.Onun dışında Sekiro oynarken oyun AC3 teki gibi grafik yoğunluğunun fazla olduğu yere bakınca kasıyor.Ama bir şekilde gt 1030 la kasmıyordu.Sizden isteğim bu sorun neyden kaynaklanıyor çözümü varmı varsa çözümü ne ?Teşekkürler