Bifincan.com Davetiyesi isteyenler

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şansa bak :D

SmzYm.png

Bu ekranla karşılaşan arkadaşlar birdaha davetiye istemeyin bende bu ekranla karşılaştım sistem bana yeni bir davetiye yolladı yaptığım şeyse ana sayfadaki üye ol kısmına tıkladım sonra
Ama eğer daha önce davetiye aldıysan ve davetiyelerimi kaybettim diyorsan sorun değil, buraya tıklayarak davetiyelerinin sana tekrar iletilmesini sağlayabilirsin :)
yazısından davetiyemi kaybettime yada buraya tıkla linkine tıkladım açıln sayfadaki mail arama ekranıma davetiye gönderilen adresimi yazdım güvenlik doğrulamasını yazdım davetiyelerimi bul dedim ve sistem bana başka bir davetiye gönderdi. sorunuda böylece hallettim.NOT:Bu işlem davetiye gönderilenler için geçerlidir davetiye almamış kişiler için geçerli değildir :D Kolay gelsin :D

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Merhaba.
Mumkunse bende davetiye alabilir miyim?
qbilay[at]mynet.com
tesekkurler

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Bu ekranla karşılaşan arkadaşlar birdaha davetiye istemeyin bende bu ekranla karşılaştım sistem bana yeni bir davetiye yolladı yaptığım şeyse ana sayfadaki üye ol kısmına tıkladım sonra
yazısından davetiyemi kaybettime yada buraya tıkla linkine tıkladım açıln sayfadaki mail arama ekranıma davetiye gönderilen adresimi yazdım güvenlik doğrulamasını yazdım davetiyelerimi bul dedim ve sistem bana başka bir davetiye gönderdi. sorunuda böylece hallettim.NOT:Bu işlem davetiye gönderilenler için geçerlidir davetiye almamış kişiler için geçerli değildir :D Kolay gelsin :D

Davetiyen geliyor ama seni davet eden kullanıcı artık bifancan üyesi değilse davetiye de geçersiz oluyor. Yeni bir davetiye oluşturmuyor yani.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
yazdılar da bana otomatik mail gibi geldi.

Bifincan bir "bedava ürün", "kampanya", "anket doldur ürün kazan" sitesi değil. Bifincan'ın amacı, markaların ürün ve hizmetlerini ücret ödemeden deneme imkanı bulan bilinçli tüketicilerin, bu ürünlerle ilgili görüş, eleştiri, öneri ve isteklerini markalarla deneyimlerine dayalı olarak paylaşmasını sağlamak.

Bunu anamak için bifincan'ı biraz incelemek yeterli. Anca bifincan'ı incelemeye biraz vakit ayırmak yerine bedava birşeyler kazanma hırsı ile acele eden kişiler maalesef bifincan'a üye olurken okuyup anladıklarını ve kabul ettiklerini belirttikleri - ancak belli ki hiç okumadan bilinçsizce kabul ettikleri - kullanım koşullarına ve bifincan'ın işleyişini temel aldığı kurallara uymadıkları için üyelikleri sonlandırılıyor.

Bifincan üyeleri çok ayrıcalıklı bir platformun üyeleri oldukları ve büyük sorumluluk taşıdıkları için, davet ettikleri kişilerden de sorumlu oluyorlar. Yani bir bifincan üyesinin davet ettiği kişi bifincan'ın kurallarını ihlal ederse hem o kişi, hem de onu davet eden kişinin üyelikleri sonlandırılıyor. Tabi bazı bifincan üyeleri bunun böyle olduğunu bifincan'ı biraz inceleyerek çok rahatlıkla öğrenebilecekken bu vakti ayırmadıkları için bilinçsizce davetler yapıyorlar ve bu da nihaytinde kendi üyeliklerine maloluyor.

Umarım bu açıklamalar senin için yeterli olmuştur. Eğer bedava birşeyler elde etmek amacını taşıyorsan inan bana bifincan bunun için belki de en yanlış adres. Ancak eğer ben bir bilinçli tüketiciyim, okur, inceler, dikkat eder, acele etmez, düşünerek karar verir, iyisiyle kötüsüyle herşeyin her yönünü değerlendiririm, günlük alışverişlerimde ürünlerini aldığım markalara bu ürünleri daha da kaliteli hale getirmeleri için yol göstermek isterim diyorsan seni de bifincan'da görmek isterim tabii ki.

Sevgiler,
"fi"

anket sitesi ürün doldur kazan şeysi değilmişmiş millet neden üye oluyor hayrına mı :D

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yazdıkt an 1 saat sonra geldi cevap, ne yazim geri?
eşantiyon bişeler yolla mı diyim ne diyim a mı diyim b m diyim c midiyim d mi diyim :P
isteyin vermezlerse kendi ayıpları :D ne demişler isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci :D