• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bifincan.com Davetiyesi isteyenler

MErhaba muratcengel [at] mail . com . tr adresine atabilir misiniz teşekkürler

BiFincan, fi leri topla hediyeleri kap.Öyle bişey işte.Benim vardı girmeye girmeye iptal oldu.

bi fincan ama yanliş yazmısım :S düzenleyemedim . adminin biri düzenleyiversin ?

Şansa bak :D

SmzYm.png

İki hafta önce üyeliğim iptal edildi. :glare: Davet gönderenlerin aklında bulunsun.

Sevgili Eren Berk,
Biliyorsun bifincan'a davet ettiğin kişilerin bifincan üyesi olması gerektiğine inandığın bilinçli tüketiciler olmaları gerekiyor. Ve eğer davet ettiğin kişiler arasında bifincan kullanım koşullarına uymadığı için üyeliği iptal edilenlerin sayısı artmaya başlarsa bu durum senin de üyeliğinin sonlanmasını gerektiriyor.

Maalesef senin davet etmiş olduğun birden fazla kişinin üyeliği kullanım şartlarına uymamaları sebebi ile iptal edildi ve bu sayının yüksek olması sebebiyle, çok üzülerek de olsa senin üyeliğini de iptal etmek durumundayım.

Bifincan'da geçirdiğin zamanı tebessümle anacağını umuyorum.

Sevgiler,
"fi"

Bende alabilirmiyim
Kod:
[EMAIL="tr.crack@gmail.com"]tr.crack@gmail.com[/EMAIL]

bu başlık altında hergün 1 adet Bifincan davetiye göndereceğim. isteyen arkadaşlar mail adreslerini yazmaları yeterli.

hergün yorum yazma sırasına göre göndereceğim.