Bifincan.com Davetiyesi isteyenler

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Günlük 1 davetiye hakkı tanınıyor.
Yarın ancak gönderebilirim ben.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bu kişisel bilgileri werme işi olunca pek kanım ısınmadıda ama bilgileride vermez isek bi hediye kazandığımızda bunu nasıl temin edebiliriz sen bi aydınlat beni :)

Bilgileri vermeden hediye kazanamazsın. Kazansan bile sahip olamazsın.

Zaten verdiğin adrese üye olunca otomatikman Trend Micro internet security + 2 çok güzel şeker yolluyorlar.
ve paketin üzerinde kod geliyor bu kodu siteye girerek adresini de teyit etmiş oluyorlar.
Başka türlü hediye almak mümkün değil.

Bende ilk telefon numaramı girmek istemedim ama kullanmadığım numaralardan birisiyle kayıt oldum, nitekim hiç bir reklam mesajıda almadım 10-15 günlük süreçte.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bilgileri vermeden hediye kazanamazsın. Kazansan bile sahip olamazsın.

Zaten verdiğin adrese üye olunca otomatikman Trend Micro internet security + 2 çok güzel şeker yolluyorlar.
ve paketin üzerinde kod geliyor bu kodu siteye girerek adresini de teyit etmiş oluyorlar.
Başka türlü hediye almak mümkün değil.

Bende ilk telefon numaramı girmek istemedim ama kullanmadığım numaralardan birisiyle kayıt oldum, nitekim hiç bir reklam mesajıda almadım 10-15 günlük süreçte.

o bu site bi harika bu gün içinde kayıt oluyorum o zaman

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Gönderdim.

Yarına isteyen varsa yarında gönderelim :)

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
davwtiye isteyen pm atsa daha iyiolur bana da atabilirsiniz artık davetiyem var :)

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tanıyıp tanımadığı herkese davetiye gönderenlerin üyelikleri bir süre sonra kapanacaktır davetiye gönderme kurallarını okursanız sitede anlam verebilirsiniz :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Tanıyıp tanımadığı herkese davetiye gönderenlerin üyelikleri bir süre sonra kapanacaktır davetiye gönderme kurallarını okursanız sitede anlam verebilirsiniz :)

Bilinçli tüketiciler birbirlerini tanırlar ;) Sen de görüşlerine güvendiğin arkadaşlarını bifincan'a davet ederek hem öncülerinden olduğun bu topluluğu büyütebilir, hem de her davetinle fi kazanabilirsin. Dahası, arkadaşın kendisine gelen davetler arasından seninkini kabul ederse, daha da fazla fi kazanacaksın.

Tabi bifincan üyesi olmak bir ayrıcalık, dolayısıyla bu ayrıcalığı şimdilik günde 1 arkadaşınla paylaşabilirsin. Bugünlük kalan davetiye gönderme hakkın 1.

Davet etmek istediğin arkadaşının e-posta adresini yazıp "davet et" butonuna tıklaman yeterli.

Sakın unutma, bifincan'a yalnızca "bilinçli tüketici" olduğuna inandığın kişileri davet etmelisin.

Diyor.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7

E-posta adresini bildiğin birine davetiye gönderebilirsin. Ama unutma davetiyeni alan kişi senin adını, e-posta adresini ve cep telefonunu görecek çünkü aslında bifincan'a yalnızca arkadaşlarını, hem de "bilinçli tüketici" olan arkadaşlarını davet etmeni bekliyorum! Dahası, davet ettiğin bir kişinin üyeliğinin iptal edilmesi, çok fazla kelalaka yorum yapması, sorulara samimi yanıtlarını vermemesi gibi durumlarda hem senin günlük davetiye hakkın azalabilir, hem de senin üyeliğin dahi iptal edilebilir. Özetle, bifincan'a "bilinçli tüketici" olduğunu bilmediğin kimseyi davet etme derim, benden söylemesi.

Vurgulamak istediğim detay buydu.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Vurgulamak istediğim detay buydu.
Kelalaka kullacıları ayıklamak onun problemi senin benim değil.

Taksim meydanına çıkıp orda tanıtım yapıp böyle böyle bir ortama üye olmak istermsiniz diye davetiye dağıtacak halimiz yok herhalde.

Ayrıca kimse kimsenin telefon numarasını falan da görmüyor.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kelalaka kullacıları ayıklamak onun problemi senin benim değil.

Taksim meydanına çıkıp orda tanıtım yapıp böyle böyle bir ortama üye olmak istermsiniz diye davetiye dağıtacak halimiz yok herhalde.

Ayrıca kimse kimsenin telefon numarasını falan da görmüyor.

Ya ben anlatamadım ya da anlamak istemediniz sadece uyarmaya çalışıyorum yönetimin yazdıklarının da aksini iddia ediyorsunuz yukarıdaki yazanların hepsi geçerli telefon numarınızı adınızı soy adınızı görüyor bende buradan aldım yanlış hatırlamıyorsam davetiye yi üye olmak istediğimde linke tıkladım ve açılan pencerede davetiye yi gönderen kişinin adını soyadını e posta adresini telefonunu gördüm bana gelen örnek maili isim soy isim gizleyerek gösteriyorum buraya tıklayın da da kullanıcının diğer kimlik bilgileri görünüyor ondan forumdan iyi tanımadığınız kişileri davet etmemeniz için uyarıda bulunmak istedim ama bu kadar da sert tepki beklemiyordum bana gelen örnek mail

"Merhaba,
G******** *******ı yalnızca sana özel bu bir kişilik davetiyeyle, seni bifincan.com'a katılmaya davet ediyor.
Eğer G****** daveti senin için yeterli ise veya "G***** kim yahu?" diyor ama şu an meraktan yerinde duramıyorsan, üye olmak için buraya tıklaman veya aşağıdaki bağlantının tamamını kopyalayıp tarayıcının adres satırına yapıştırman yeterli :)"

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ya ben anlatamadım ya da anlamak istemediniz sadece uyarmaya çalışıyorum yönetimin yazdıklarının da aksini iddia ediyorsunuz yukarıdaki yazanların hepsi geçerli telefon numarınızı adınızı soy adınızı görüyor bende buradan aldım yanlış hatırlamıyorsam davetiye yi üye olmak istediğimde linke tıkladım ve açılan pencerede davetiye yi gönderen kişinin adını soyadını e posta adresini telefonunu gördüm bana gelen örnek maili isim soy isim gizleyerek gösteriyorum buraya tıklayın da da kullanıcının diğer kimlik bilgileri görünüyor ondan forumdan iyi tanımadığınız kişileri davet etmemeniz için uyarıda bulunmak istedim ama bu kadar da sert tepki beklemiyordum bana gelen örnek mail

"Merhaba,
G******** *******ı yalnızca sana özel bu bir kişilik davetiyeyle, seni bifincan.com'a katılmaya davet ediyor.
Eğer G****** daveti senin için yeterli ise veya "G***** kim yahu?" diyor ama şu an meraktan yerinde duramıyorsan, üye olmak için buraya tıklaman veya aşağıdaki bağlantının tamamını kopyalayıp tarayıcının adres satırına yapıştırman yeterli :)"

Çok fazla komple teorisi filmi izliyorsun gibime geldi :)

Sırf senin teorini yalanlamak için hiç kullanmadığım mail adresime girdim çöplük gibi spam mailler içinden bana gönderilen davetiyeyi ekliyorum.

Merhaba,E***** B**** E****** yalnızca sana özel bu bir kişilik davetiyeyle, seni bifincan.com'a katılmaya davet ediyor.
Eğer E****** B*****'ın daveti senin için yeterli ise veya "E***** B***** kim yahu?" diyor ama şu an meraktan yerinde duramıyorsan, üye olmak için buraya tıklaman veya aşağıdaki bağlantının tamamını kopyalayıp tarayıcının adres satırına yapıştırman yeterli :)
https://www.bifincan.com/fi/yeni-uye/boschisler@ymail.com/7082/5bd9e3bc22f63dca7842049d
"Bifincan da ne?" diyorsan, tüketicinin sesini markaya duyuran bi icat. Daha uzun bir anlatımla, daha kaliteli ürün ve hizmetler almak için biraraya gelerek markalara ve ürünlerine sesini duyuran bilinçli tüketicilerin, tüketici dostu markalar ile buluşma noktası.
Bifincan'da markaların sana hediye ettiği ürün ve hizmetlere hiçbir ücret ödemeden sahip olabiliyorsun, seçtiğin ürünler kargo ücreti dahi talep edilmeden kapına kadar gönderiliyor.
Bunun için tek yapman gereken, markalar ve ürünleri ile ilgili sorulara tık tık cevap vermek, o kadar. Önce şöyle bir gezeyim diyorsan,bifincan.com adresindeyim. Bifincan'ın işleyişi hakkında merak ettiklerin varsa, bu sayfaya göz at istersen.
Üye olmak zorunda değilsin elbet, ama ben ara ara sana bu daveti hatırlatacağım. Eğer "Bu daveti bana hatırlatma" diyorsan buraya tıkla lütfen.
Ama eğer bir gün pişman olur, arkadaşlarının üçer beşer bifincan üyesi olduğunu duymaya başlar da "Hay Allah, üye olmak istiyordum aslında yaa :(" dersen merak etme, bu davetiye sen ne zaman istersen senin için hazır. Bu mesajı sakla istersen ;)
Sevgiler,
"fi"

www.bifincan.com

"ama" bağlacından sonraki cümlenin altını çizdim özellikle oku.
Sen kullanıcıyı tanımıyorsan bile üye olabilirsin, hatta burada (meraktan yerinde duramıyorsan) heveslendirme dahi var sırf üye ol diye.

Bir site düşün anket yapıyor, bu anketleri uygulamak için üyeye ihtiyacı var. Hiç üye seçemi? Hiç bu adam boş kişiler getirdi diye banlar mı?
Hele ki o kişi aktif kullanıcı ise...
Ha şu olur adam 10000-20000 puan toplar yani en değerli hediyeleri alacak konumdadır. Eğer o firma yada kuruluş her neyse çamura yatmak için bahene bulup seni atabilir. Ancak bu olur ama yok sen kabak üye getirdin yürü git diye birşey yapamaz. Söyler ama yapamaz.
Adamın var olma amacı üye bulup, anketleri cevaplattırmak.

Diğer bir konu.

Bana gelen davetiye de sadece @erenberk 'in ad soyad var.
Gelen mail bile fi@bifincan.com adresinden yani Eren'in mail adresini bile bilmiyorum.
Yani ben beni davet eden hakkında ismi dışında hiç bir bilgi sahibi değilim.

Eren benim mail adresimi biliyor, sıkıntı değil zaten ben verdim.
Eren benim adımı soy adımı biliyor, sıkıntı değil adımızdan utansak http://www.GokhanYazici.com diye kendi adımıza web sitesi kurmazdım.
Eren benim telefon numaramı bilmiyor, benim hakkımda hiç bir bilgi sahibi değil.
Eren benim telefonumu görebiliyorsa yazsın buraya. Ben o kadar kişiyi davet ettim, önce maillerini şuan da sadece isimlerini görebiliyorum.

Sen öyle bir ortaya laf attın ki sanki ben milletin telefon numaralarını çalıyormuşum gibi oldu.
Kimse kimsenin telefonunu falan görmüyor, tek gördüğümüz ad ve mail. Bunlarda da çekincesi olan üye olmasın yapacak bişey yok.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Çok fazla komple teorisi filmi izliyorsun gibime geldi :)

Sırf senin teorini yalanlamak için hiç kullanmadığım mail adresime girdim çöplük gibi spam mailler içinden bana gönderilen davetiyeyi ekliyorum.

"ama" bağlacından sonraki cümlenin altını çizdim özellikle oku.
Sen kullanıcıyı tanımıyorsan bile üye olabilirsin, hatta burada (meraktan yerinde duramıyorsan) heveslendirme dahi var sırf üye ol diye.

Bir site düşün anket yapıyor, bu anketleri uygulamak için üyeye ihtiyacı var. Hiç üye seçemi? Hiç bu adam boş kişiler getirdi diye banlar mı?
Hele ki o kişi aktif kullanıcı ise...
Ha şu olur adam 10000-20000 puan toplar yani en değerli hediyeleri alacak konumdadır. Eğer o firma yada kuruluş her neyse çamura yatmak için bahene bulup seni atabilir. Ancak bu olur ama yok sen kabak üye getirdin yürü git diye birşey yapamaz. Söyler ama yapamaz.
Adamın var olma amacı üye bulup, anketleri cevaplattırmak.

Diğer bir konu.

Bana gelen davetiye de sadece @erenberk 'in ad soyad var.
Gelen mail bile fi@bifincan.com adresinden yani Eren'in mail adresini bile bilmiyorum.
Yani ben beni davet eden hakkında ismi dışında hiç bir bilgi sahibi değilim.

Eren benim mail adresimi biliyor, sıkıntı değil zaten ben verdim.
Eren benim adımı soy adımı biliyor, sıkıntı değil adımızdan utansak http://www.GokhanYazici.com diye kendi adımıza web sitesi kurmazdım.
Eren benim telefon numaramı bilmiyor, benim hakkımda hiç bir bilgi sahibi değil.
Eren benim telefonumu görebiliyorsa yazsın buraya. Ben o kadar kişiyi davet ettim, önce maillerini şuan da sadece isimlerini görebiliyorum.

Sen öyle bir ortaya laf attın ki sanki ben milletin telefon numaralarını çalıyormuşum gibi oldu.
Kimse kimsenin telefonunu falan görmüyor, tek gördüğümüz ad ve mail. Bunlarda da çekincesi olan üye olmasın yapacak bişey yok.

Konuyu o kadar farklı aşamalara getirdin ki gene yazdıklarımı anlamamakta ısrarcısın bak benim umurumda da değil zaten olayı adımızdan kork saydık site açmazdık gibi mantıksız bir cümle ile de süslemişsin benim burada anlatmaya çalıştığım siteye "tanımadığın kişileri üye ederken onların yaptıklarından senin üyeliğinin sorumlu olduğu" ilk mesajım da bunun üzerine ana tema bu ad soy ad telefon numarası falan değil sadece onların gözükmediğini iddia ettiğin için öyle bir örnek gösterdim şimdi gelelim benim komplo teorici olduğuma ya ben yanlış hatırlıyorum ya da site yalan söylüyor en alt da b.s.s ye girersen sende göreçeksin:
BRPHV.png

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Konuyu o kadar farklı aşamalara getirdin ki gene yazdıklarımı anlamamakta ısrarcısın bak benim umurumda da değil zaten olayı adımızdan kork saydık site açmazdık gibi mantıksız bir cümle ile de süslemişsin benim burada anlatmaya çalıştığım siteye "tanımadığın kişileri üye ederken onların yaptıklarından senin üyeliğinin sorumlu olduğu" ilk mesajım da bunun üzerine ana tema bu ad soy ad telefon numarası falan değil sadece onların gözükmediğini iddia ettiğin için öyle bir örnek gösterdim şimdi gelelim benim komplo teorici olduğuma ya ben yanlış hatırlıyorum ya da site yalan söylüyor en alt da b.s.s ye girersen sende göreçeksin:
BRPHV.png

Karşındakini anlamadığın zaman bu karşındaki kişinin saçmaladığı anlamına gelmez. Denilen bir söz vardır eskilerden...

Konumuz;
1- Alakasız üye getirirsen kovulursun.
2- Kişilerin cep telefonu isim vs gibi şeyleri görebiliyorsun.

1- Nolu soruna sanırım yanıtını aldın cevap verme gereği görmedin.

2- Az önceki mesajımda bir cümle kurdum, söylerler ama yapamazlar.
Bu site bedeva hediye dağıtıyor, sadece üyelik ile bile internet securtiy sahibi oluyorsun. Tabiki adam güvenlik koyacak, göz korkutacak, bişeyler yapacak.

Benim üye ettiğim arkadaşlar. Ben telefon numarası falan göremiyorum.
dv63r.gif

Mantığa aykırı zaten ben üye ettiğim kişinin telefonunu ne yapayım.

Eğer üye yaptığı kişinin telefonunu görebilen varsa yazsın.

Öyle birşey varsa zaten ben davetiye ile uğraşmam. Sırf site kayıt için telefon istiyor diye kayıt olmuyordum sonra kullanmadığım telefonlardan birini girerek kayıt oldum.

Eren ile aramızda geçen konuşma;
erenberk Nickli Üyeden Alıntı
sebastiantr Nickli Üyeden Alıntı
şu bilmem kaç fincan.com a davetiyen varsa bende alabilirmiyim?

boschisler@ymail.com

Şimdiden teşekkürler.
Davetiyeni yolladım

Geldi teşekkür ederim ama üyelik için cep telfonunu zorunlu koşuyormui hatta sms onayı istiyor.
Reklamcıların eline telefon numarası vermek hiç iyi bir hareket değil

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tamam sebastiantr sen haklısın artık daha ne deyim site yalan söylüyor ben çok film izleyip komplo teorisi uyduruyorum buraya tıklayınız a tıkladığımda üye olurken senin ad soy ad haricinde hiç bir bilgi görmedim "onlar oraya yazarlar söylerler ama yapmazlar" :) bütün bunlar yerine beni ikna etmek için kendi fikrinin arkasından vazgeçmeyi zayıflık olarak algılamak yerine b.s.s deki o maddeyi daha önceden görmemiştim deseydin daha makbule geçerdi. Bundan sonraki mesajında sen haklısın