Bidaha Samsung mu? ASLA!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beylerbeyli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu rehber olayi niye bana olmuyor daha önce i9000 vardi simdi sm-9005 var rehber basinca saniye sürüyormu bilmiyorum geliyor zaman kaybi yok yani, ama esimde ace var 1-2 saniye sürüyor dükkanda duos var gercekteb bazi anlar 2-3 sayniye sürüyor ama alet zaten yavas düsük özellikleri var.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sizin böyle mağdur olmanızın nedeni bilinçsiz kullanıcıların Samsung'u iyice şımartmasıdır :) Düşünün ki; attığı kazıklarla kullanıcıları memnun olan firma neden kullanıcıları memnun etmek için ekstra bir uğraş versin ki?

Samsung kullanmadığım için bilmiyorum ama Samsung'un verdiği Android güncellemelerinde pek bir değişiklik olmuyormuş hatta bir kullanıcının Galaxy S3'e gelen Android 4.3 güncellemesi için "Sürüm numarası değişti diğer her şey aynı kaldı" diye bir sözünü hatırlıyorum.

Eğer sizin gibi Samsung'dan pişman olanlar çoğunlukta olsaydı ne bu fiyattan telefonlar satardı ne de bu tür mağduriyetler olurdu.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu rehber olayi niye bana olmuyor daha önce i9000 vardi simdi sm-9005 var rehber basinca saniye sürüyormu bilmiyorum geliyor zaman kaybi yok yani, ama esimde ace var 1-2 saniye sürüyor dükkanda duos var gercekteb bazi anlar 2-3 sayniye sürüyor ama alet zaten yavas düsük özellikleri var.

Bu sorun touchwiz 5 ve yukarısında var

Vin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Samsung bana 5500 dolar maaş veriyor ayda. formlarda senin gibilere laf yetiştireyim diye. programlara gelince sana kaldır demedikki.
rehber senkronizasyonunu kapat dedik. kapatmayacaksan da sürün banane. hala ram diyor yav. senkronizasyon diyoruz internet diyoruz hala ram diyor.

Bence harcanıyosun buralarda. Kişi eşleştirmesi yapmıyorum demek, rehber senkronizasyonu kapalı demekle aynı şey haberin olsun.

galaxys4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 e s4 arayüzü geldiyse bence s5 arayüzü gelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 3'ün arayüzünü beğenmeyen arkadaşa soruyorum Apple 10 yıldır aynı arayüz kullandı İOS utancından değiştirdi be:)))