furkantr55
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Şu anda elinize 10.000 tl verseler nasıl değerlerdirirsiniz ? Neler yaparsınız ?
1000TL'sini bitcoin'e yatırır. 5200TL'ye Galaxy S9+ alır ve Ülke turuna ispanya'ya ve Amerika'yı gezerdim.
1000TL'sini bitcoin'e yatırır. 5200TL'ye Galaxy S9+ alır ve Ülke turuna ispanya'ya ve Amerika'yı gezerdim.
Aynen kırmızı rengi muazzamHahahahah, sonra da 9 bin TL'i neden yedim diye kafamı duvarlara vururdum
5 bin TL'si ile bitcoin alırdım, geri kalanla da iPhone 8 Plus Red. Aşık oldum da alete.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Hahahahah, sonra da 9 bin TL'i neden yedim diye kafamı duvarlara vururdum
5 bin TL'si ile bitcoin alırdım, geri kalanla da iPhone 8 Plus Red. Aşık oldum da alete.
onu bizde biliyoruz fakat hayal kurmak parayla değilBoş hayaller bunlar.
Amerika'dan alınan araba buraya gelene kadar maliyetini katlar. Bu nedenle Amerikan markalar Avrupa da dahil fazla görünmezler. Avrupalı ve Japon markalar da Amerika pazarı için olan modellerini Amerika da yada Mexika gibi güney Amerika ülkelerinde üretiyorlar. 1200 cc motor ve yerli üretim markalar Avrupa daki fiyatlarına daha yakın. Bu benzin fiyatlarında da daha büyük motor kullanmak zengin işi. Bana biraz daha sağlam ve yeni olsada yeter. Ama geçen seneki kışın yaptığım kazadan sonra yenileme için ayırdığım tüm paralar hep tamir masraflarına gider oldu.bu saatten sonra sıfır araba alınmaz arabayı amerika'dan alsan burada verdiğin paraya orda 2 araba alırsın...
Annen baban kendisine bakar. Sen kendi hayatını yaşamaya bak. Kendini sömürtme.Millet karı kız takılsın umrumda değil ben anneme babama iyi bakmak istiyorum!
Borç adamı bunaltır.3900 tlsi ile kalan borcumu öder kalan 6100 lirayı bankaya atardım ilerde düğün için falan lazım olur
geçmiş olsun DMAX ve Discovery channel'da yayınlanan tamirat,tadilatta Mike Row amerikadan araba alıp İngiltere'ye gemile götürüyor 2-3bin Pound tutuyormuş galiba şuan dmax te yayında ...Amerika'dan alınan araba buraya gelene kadar maliyetini katlar. Bu nedenle Amerikan markalar Avrupa da dahil fazla görünmezler. Avrupalı ve Japon markalar da Amerika pazarı için olan modellerini Amerika da yada Mexika gibi güney Amerika ülkelerinde üretiyorlar. 1200 cc motor ve yerli üretim markalar Avrupa daki fiyatlarına daha yakın. Bu benzin fiyatlarında da daha büyük motor kullanmak zengin işi. Bana biraz daha sağlam ve yeni olsada yeter. Ama geçen seneki kışın yaptığım kazadan sonra yenileme için ayırdığım tüm paralar hep tamir masraflarına gider oldu.
Annen baban kendisine bakar. Sen kendi hayatını yaşamaya bak. Kendini sömürtme.
...
Borç adamı bunaltır.