Bi bakın arkadaşlar-Ekran kartı yardım

arzu_21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar kardeşim için ekran kartı alıcaz yeni.Oyun oynuyamıyormuş.biraz netden araştırma yaptım bu konuda.

pc sistem P4 3.0
Ram:512 mb
ana kart gıgabayt

ana kart agp yi gestekliyormuş.

almayı düşündüğümüz ekran kartı hıs 4670 1 gb 128 bit ddr3 veya hd 4650 1 gb 128 bit ddr2.

güç kaynağımız casecom 420W Max:450W
12V DAN 18A geçiyor.Özellikle güç kaynağını değiştirmeden hangisi iş görür bu kartlardan?ddr3 tabiki daha iyi ama bu güce yetermi????

ne olur bi yardım edin.Kaç gündür bunlarla uğraşa uğraşa yoruldum.Bilen biri lütfen cevap yazsın.

birde yeni sistem toplayın fln demeyin.Anca para yetiyor.

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aga ekran karti alsan bile kardeşin o sistemle oyun oynayamaz 512 mb ram call of duty 2 yi doğru duzgun açmaza ki kardeşin gta 4 call of duty 4-5 gibi oyunlar oynamak isteyecektir bence o sistemi kökten değiştir intel core 2 duolu bişi al anakartida pci ex yap yoksa kuzenşn oyun moyun oynayamaz.

SeCr3TiVe

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Kardeşinin oynamak istediği oyuna bağlı olarak sistemi değiştirmeni öneririm. Düşük fiyat yüksek performans olarak AMD işlemcili bir sistem tercihin olsun.

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
aga eğer param yok diyorsan herşey dursun rami 2gb yap ekran kartınıda 4670 yap paşa paşa kullan xD

arzu_21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wala bencede en mantıklısı yeni sistem ama para yok.ondan ekran kartıyla yetinicek.Birde ram takarız 1 gb sanırım.512 olmaz diyosunuz çünkü.

sorun şu bu 4670 ekran kartı psu da sorun çıkarırmı?bide ona para vemriyelim.asıl merak etdiğim bu.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
işlemci sıkıntı olacak bu sefer tabi crysis gibi oyun oynamaya kalkarsa :)

arzu_21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi kaç yıl idare etsin onu.sonra yeni bi pc alırız.crysisde ne sorunu yaparki bu?oynanmazmı?

psu da sorun çıkarmıki?psu sorun olacaksa hiç almıyalım.