Bi Bakın Acil Yardım birdaha Pc Açamayacağım

iboiskin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Selam Beyler benim Abimler Alllah Kahretsinki Annem Kışkırttı Onu :/

Oda Pc Üstüne Okuyo. Modeme Şifre Filan Koycakmış Kablolu Modem Ben Bu Şifreyi Nasıl Kırarım. ?

Birde Biosa Filan Harddiske Şifre Koydum Ben Formata Engel Olurmu Yardım Edin Pc 2 Gün Sonra Elden Gidiyor ( Laptop İçini Açamaz Altında Garanti Bandı Var. )

Fulldosya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunu yazmak için kaydoldun dimi , kasayı yan yatır şifre koyamaz

iboiskin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ya Aslında Kaydolmayı düşünüyordum Zor Geliyordu :) Bende Bu Bahaneyle Kaydoldum Ya nolur Geçer bişey Söyle :/

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorununu çok iyi ve açıklayıcı bi şekilde açıklamıssın açık sözlülüğün ve özgüvenin için seni tebrik ediyorum öptüm by

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
şimdi abin de buraya gelse 'kardeşimin iyiliği için onu kısıtlamam gerek nasıl şifre koyarım? ' diye konu açsa sence nasıl bir durum olurdu? Sana mi yardım etmeliyiz abine mi? Sence şifre koyması senin iyiliğin için olabilir mi? Burası adil ve yetişkin bir forum. Öyle her yardım dendiğinde düşünmeden edilmez. O sebeple cezayı fırsata çevir ve derslerine bak. Bu bir öğretmen tavsiyesidir.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
modem arayüzüne şifre koyarsa onu kıramazsın. biosa şifre girmen de format atmayı engellemez. sistem dvdsini takıp win açıkken de kurulum yapılabilir.