Bi bakarmısınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozy33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya arkadaşlar bnm bil. aldıgımda vistaydı... komsununkide vistaydı ...komsunmuz vistayı beğenmedi çok yavas dedi aklımı çeldi....

bnde bil. eve gelmeden önce xp yapsınlar öyle getırın dedım... servistekiler vistanin üzerine xp kurduk dediler.... ve istediğin zaman vista yapabilirsin dediler

bnde şimdi xp kullanıyorum ama bil. tekrar vistaya dönmek istiyorum...

BNM YAPABİLECEĞİM BİŞİMİ YOKSA SERVİSİMİ ARIYIM... BİLİYORSANIZ PAYLAŞIN Yrdım edin

halitkara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
varsa vista kurulum cd si format atarak vistayı yeniden kurabilirsiniz.
Format atmayı bilmiyorsanız servise verin.
ÖNEMLİ : Yedeklerinizi önemli bilgilerinizi alın.alamazsanız servise verirken yedek almalarını söyleyin.

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya bnde bitane crea pc kurtarma cd si var ne oldugunu bilmiyorum o format cd si olabilir mi ....ii de bn format atmayıda bılmıyorum ayrıca servis tanıdık oldugu ıcın para önemlı deıl ama bn kendım yapmak ıstedım onlara ihtiyaç duymadan

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ozy33, Elinde ki kurtarma cd'si büyük bir ihtimal bilgisayarının, Vista yüklü halinden alınmış bir recovery cd'si dir.

Elinde ki Cd veya DvD'nin üzerinde Vista yazıyorsa, Cd-Rom sürücüsüne yerleştir. Bilgisayar açılırken Cd-Rom'dan başlat bilgisayarı. Daha sonrada yönergeleri takip ederek kurulumu gerçekleştir.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Ozy33, Elinde ki kurtarma cd'si büyük bir ihtimal bilgisayarının, Vista yüklü halinden alınmış bir recovery cd'si dir.

Elinde ki Cd veya DvD'nin üzerinde Vista yazıyorsa, Cd-Rom sürücüsüne yerleştir. Bilgisayar açılırken Cd-Rom'dan başlat bilgisayarı. Daha sonrada yönergeleri takip ederek kurulumu gerçekleştir.

iyide adam formatı hiç bilmiyo böyle anlatmakla anlamaz resimli olması lazım, internette bulunabilir resimli anlatım

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
iyide adam formatı hiç bilmiyo böyle anlatmakla anlamaz resimli olması lazım, internette bulunabilir resimli anlatım

Ben format at demedim ki, Elinde ki kurtarma Cd'sinden yükleme yap dedim, ve nasıl başlatacağını söyledim. Elimde olsa arkadaşa resimli şekilde de anlatırdım. Elinde ki kurtarma Cd/DvD'si büyük bir ihtimalle türkçe bir ara yüz'e sahip olacağından yönergeleri takip etmesi yeterli bence.

biloogle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Recover CD'sidir o yani ürün kurtarma cd'sidir.
Yanlız birşeye dikkat etmelisin,recovery yaptığın zaman cd yardımıyla Tüm veriler bilgisayarın ilk günkü gibi olur verisel olarak:) Dikkat edilecek kısımsa,D de bile olsa veriler oda siliniyor! Yani D ye koydum veya böldüğüm başka bir hddye koydum filan işe yaramaz,gider hepsi;)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Recover CD'sidir o yani ürün kurtarma cd'sidir.
Yanlız birşeye dikkat etmelisin,recovery yaptığın zaman cd yardımıyla Tüm veriler bilgisayarın ilk günkü gibi olur verisel olarak:) Dikkat edilecek kısımsa,D de bile olsa veriler oda siliniyor! Yani D ye koydum veya böldüğüm başka bir hddye koydum filan işe yaramaz,gider hepsi;)

bnen okadar kuruyorumda bişey olmuyo, sende yani saçmalıyon gibime geliyo

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bnen okadar kuruyorumda bişey olmuyo, sende yani saçmalıyon gibime geliyo

Pc meraklısı, Recovery Cd'ler Tüm sabit diski kurtarma yönelik oluyor bazen. Mesela bende ilk Recovery deneyiminde tüm verilerimi kaybetmiştim. Daha sonra Uzman mod ile kurtarma yapınca tek bölüme yükleme yapıldığını gördüm.
Arkadaş onun için uyarıda bulunmuş. Hemen "saçmalıyorsun falan" niye yazıyorsun ki?

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tmm arkadaşlar bn sorunumu hallettim biraz ugrastıgınız için teşekkrler saolun