Bf4 ü multi player olarak 1.5-2 aydır oynuyorum ve oyun rezalet. Öncelikle orjinal oyun olmasına rağmen single deki ilerlemeyi kaydetmiyor. Multi ise daha berbat. Valve Cs go da hile programı kullananlara karşı önlemlerini almişken koskoca EA games en iyi oyunu BF ye bi tane anti-hack koyamıyor. Zaten sorunlarlanda ilgilendikleri yok. Duvarın arkasına giriyoruz halan daha vuruluyoruz. Adamlara şarjörü bosaltıyom ama gebermiyorlar dönüp pdw ile iki kurşunla alıyor. Bu ne adam 15-20 mermiyke ölmezken biz 2 mermiyke mefta oluyoruz. Kullandığım araç durduk yere imha oluyor ne mayın var nede yıkılan bina durduk yere patlıyor. Bazende adam 100 canı olan tankı tek roket ile alıyor. Zaten tank cephaneleride hatalı. AP mermi zırh delme kapasitesi yüksek bir mermi vurdumu iyi zarar verir ama oyunda güçsüz ve o kadar yavaş ki gerçekte o hızda tanka etkisi bi avuç taş firlatmakla aynı olur. HE mermi zırh delmez amaç personele yüksek zarar vermek ama oyunda tanka daha fazla vuruyor. BF-EA burada tökezlemiz. Adamların spam yerine gidiyorum başlıyon adama saydırıyorum ama spam ölümsüzlüğü veriyor. Yine ölen ben oluyorum. Ama şu Spam ölümsüzlüğünü bana vermiyor ırkçı Bf. En son online olarak Bf p4f oynadım o çok iyiydi ama Bf3 ve Bf4 tırt. CoD dan tek farkı tank uçak var gerisi aynı pata küte.