BF4 sorunları ve ırkçılığı

Deliİzzet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bf4 ü multi player olarak 1.5-2 aydır oynuyorum ve oyun rezalet. Öncelikle orjinal oyun olmasına rağmen single deki ilerlemeyi kaydetmiyor. Multi ise daha berbat. Valve Cs go da hile programı kullananlara karşı önlemlerini almişken koskoca EA games en iyi oyunu BF ye bi tane anti-hack koyamıyor. Zaten sorunlarlanda ilgilendikleri yok. Duvarın arkasına giriyoruz halan daha vuruluyoruz. Adamlara şarjörü bosaltıyom ama gebermiyorlar dönüp pdw ile iki kurşunla alıyor. Bu ne adam 15-20 mermiyke ölmezken biz 2 mermiyke mefta oluyoruz. Kullandığım araç durduk yere imha oluyor ne mayın var nede yıkılan bina durduk yere patlıyor. Bazende adam 100 canı olan tankı tek roket ile alıyor. Zaten tank cephaneleride hatalı. AP mermi zırh delme kapasitesi yüksek bir mermi vurdumu iyi zarar verir ama oyunda güçsüz ve o kadar yavaş ki gerçekte o hızda tanka etkisi bi avuç taş firlatmakla aynı olur. HE mermi zırh delmez amaç personele yüksek zarar vermek ama oyunda tanka daha fazla vuruyor. BF-EA burada tökezlemiz. Adamların spam yerine gidiyorum başlıyon adama saydırıyorum ama spam ölümsüzlüğü veriyor. Yine ölen ben oluyorum. Ama şu Spam ölümsüzlüğünü bana vermiyor ırkçı Bf. En son online olarak Bf p4f oynadım o çok iyiydi ama Bf3 ve Bf4 tırt. CoD dan tek farkı tank uçak var gerisi aynı pata küte.

Deliİzzet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ha bide SDN bu ne lan mobilde ekranın yarısı reklam bi şeyide düzgün yapın adam akıllı reklam yeri yapın.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Single player modu berbat. Yapay zeka denilen bir sey yok.

Deliİzzet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Multi de söyle bir sorun var. Adamlar K/D oranını yüksek tutmak için zırhlı yada tanka binip sadece geride kendi bölgelerine yakın yerde bekliyorlar bi kere vurulunca hemen kaçıyorlar. M320 ile 10 vuruyom ondan bile kaçıyor. Bu enayiler yüzünden oyunun keyfi kaçıyor. Ps3 te zaten 12v12 yapıyoz bi de böyle kişiler çatışmadan uzak araçları işgal edince berbat oluyor.

Deliİzzet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EA games en büyük ve en dandik, umursamaz bir firma. Ne oyun hatalarını umursuyor nede hileyapanları.

Deliİzzet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla ben en çok kwyfi Bf p4f te aldım

Deliİzzet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EA games kadar bence dandik firma yok. En iyi grafikler onda olabilir ama en çok hata da onda en çok hile yapanlarda. Adamlar konsolda bile çatır çatır hile yapıyor. Bu ne ya. Bf4 çıkalı kaç yıl oldu ama ne hata düzeltme var nede hile yapanlara karşı bir şey. Bu SDN de çok hatalı. Ben yazıyorum klavyeden ama buraya yazmıyor kontrol etmesem abuk subuk bir şey yazacak.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
En iyi grafik felan hikaye oyundaki z-fighting sorunu bile çözülemedi daha millet 2 parlatmayı grafik zannediyor zaten hileciler den oyun oynanmıyor geçen girdim adam para ile aimbot almış birde havasını atıyor vay be iyiymiş bu felan 60/70 adam vurdu çıktı gitti multi oyunlardan soğudum iyice her taraf hileci kaynıyor .

Deliİzzet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Berbatbir şey bu bf bem böyle sinir bozucu bçoyun görmedim. Ulan konsol orjinal kırık değil oyun orjinal hesap orjinal ne görev kaydediyor nede başka bir şey her seferinde bu yeni bu yeni diyor silahta takılı nesi yeni. 20 kişilik serverda 12 kişivar gir diyince kuyruğa atıyor kuyrukta 2 kişiden oluşuyor 8 kişilik boş yer var biz 2 kişi bekliyoz. Bide bu ne team deatmatch yapıyomu bende lmg var adam uzakta ateş ediyom vuramiyom karşıdakiadam tabanca ile çatır çatır vuruyor kimse kusura bakmasınama siktirsin gitsin. Ulan 6-7 kişiyiz dibimde hemen arkamda düşman spam oluyor.

Son düzenleyen moderatör: