Multiplayer'a geçtiğinde 40+ fps idealdir.GTX 1060 veya Rx480 1k + detay için yeterli olur.Bf1 için sistem toplamak istiyorum ve en ideal fps kaçtır bf1 için? Bunun için en ideal ekran kartı hangisidir?
Bf1 için Rx470 bile yetiyor. Komşuma topladığım sistemde Rx470 var i5 6500 var bf1'den en az 80fps alıyor. Rx480 ve 1060'la çok daha kaliteli deneyim yaşar.Multiplayer'a geçtiğinde 40+ fps idealdir.GTX 1060 veya Rx480 1k + detay için yeterli olur.
Benim amacım fazla harcamadan ideal bf1 oynamak yani 3000 TL ye falan yapabilir miyim sizce bunuBf1 için Rx470 bile yetiyor. Komşuma topladığım sistemde Rx470 var i5 6500 var bf1'den en az 80fps alıyor. Rx480 ve 1060'la çok daha kaliteli deneyim yaşar.
Multiplayer için almak istiyorum zaten en uygun kaçtan toplayabiliriz sistemi high da falan en azından oynamak iyi olur. Monitör olarak da 60 ve 75 Hz arasından sizce hangisiMultiplayer'a geçtiğinde 40+ fps idealdir.GTX 1060 veya Rx480 1k + detay için yeterli olur.
Viewesonicte şuan kampanya var biz dün sipariş verdik komşuma 700tlye 23,5" amdfreesync destekli 1ms. ama senin ekran kartı nvdia olcak g-sync destekli alman lazım onlar da çok pahalı tabi. Normal 21,5 veya 23" lik 1ms gaming monitor işini görür. Asus Aoc Viewsonic bakabilirsinBenim amacım fazla harcamadan ideal bf1 oynamak yani 3000 TL ye falan yapabilir miyim sizce bunu
--- Gönderi Güncellendi ---
Multiplayer için almak istiyorum zaten en uygun kaçtan toplayabiliriz sistemi high da falan en azından oynamak iyi olur. Monitör olarak da 60 ve 75 Hz arasından sizce hangisi
Multiplayer için almak istiyorum zaten en uygun kaçtan toplayabiliriz sistemi high da falan en azından oynamakMultiplayer'a geçtiğinde 40+ fps idealdir.GTX 1060 veya Rx480 1k + detay için yeterli olur.
Ne kadara topladinizViewesonicte şuan kampanya var biz dün sipariş verdik komşuma 700tlye 23,5" amdfreesync destekli 1ms. ama senin ekran kartı nvdia olcak g-sync destekli alman lazım onlar da çok pahalı tabi. Normal 21,5 veya 23" lik 1ms gaming monitor işini görür. Asus Aoc Viewsonic bakabilirsin
Dediğim gibi Komşuma İ5 6500 işlemcili Rx 470 ekran kartlı sistem topladık multiplayerda en düşük fps 80 gözlemledik bugün test ettik. 1060'la rahat edersin.
Gtx 960 bile iyi bir iş cikariyormus araştırıyorum da öyle yani illa 1060 la toplamak da istemiyorum dediğiniz gibi rx470 o kadar fps aliyorsaMultiplayer için almak istiyorum zaten en uygun kaçtan toplayabiliriz sistemi high da falan en azından oynamak
Ne kadara topladiniz
Valla toplamda 3300 mü 3500 mü ne geldi. bütçe çıkışmadığı için bi kaç parçasını sonraya bıraktık. eksenbilgisayar'dan topladık biz en uygun oradaydı. Sonradan SSD HHD ve bi 8gblık ram daha almıştık onu da sinerjiden aldık bir ay sonraki maaşıyla. ama ileriye dönük de topla bence hepten 470 alma yani 1060 almıyosan en azından 480 al ki biraz daha uzun süre götürür seni.Multiplayer için almak istiyorum zaten en uygun kaçtan toplayabiliriz sistemi high da falan en azından oynamak
Ne kadara topladiniz
Gtx 960 bile iyi bir iş cikariyormus araştırıyorum da öyle yani illa 1060 la toplamak da istemiyorum dediğiniz gibi rx470 o kadar fps aliyorsa
Fazla daMultiplayer için almak istiyorum zaten en uygun kaçtan toplayabiliriz sistemi high da falan en azından oynamak
Ne kadara topladiniz
Net 3500 tlMultide 60+ olsa iyi olur Mouse dönüşleri açısından zaten 60hz standart haline geldi monitörlerde altı değerler stutter olarak yansıyor akıcılık görecelidirnet bütçenizi sölerseniz sistem toplayabilirim size .
cok sagolun insallah iyi günlerBöle bir sistem işinizi görür .
![]()
Monitör de önerebilirseiz muhteşem olurBöle bir sistem işinizi görür .
![]()
cok sagolun insallah iyi günler
Monitör de önerebilirseiz muhteşem olur![]()
tamamdır çok sağolun..Bu sisteme bu gider amd freesync özelliği var Viewsonic VX2457-MHD 23.6" 1ms (Analog+HDMI+Display) AMD Fiyatı