Beyler nerde hata yapıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RayonS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Su an lise 2 deyim (yas 15) kendimi ovmek icin degil ama ciddi anlamda yakısıklıyım yas 15 olmasina ragmen boy 1.86 asiri derecede sportifim kendime cok bakımlıyım baya sporla ugrastim tahmin bile edemezsiniz o derece bi sportiflik.Kendinin yakisikli oldugunu nerden cikardin diye sorcak olursaniz ben liseye gecmeden once ortaokulda playboy gibiydim istedigimi alabilen yani ozet olarak herkes bana hastaydi sorun surdaki liseye bi gectim hem kizlar bana cekici gelmemeye basladi bende onlarla eglenmek icin istek kalmadi yani lisedeki yalakaların yaptiklarini ben bundan 2-3 sene once yapiyomusum gibi hissettim okulda yanimdan kiz gecse garanti bakiyor bana kizlardan konusmaya gelenler hala olsada su anda kizlarin hic biri bana cekici gelmiyor hic bi kizdanda hoslanmiyorum.(homoseksuel falan olmadim merak etmeyin :D )

Haa bide unuttum Hiperaktif bir kisilige sahibim hic biseyi ciddiye alamiyorum

Bende sorun ne beyler bi yardım ederseniz cok makbule gecer.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Aklıma bu video geldi :D

[video=youtube;2Udx3mB9xdc]http://www.youtube.com/watch?v=2Udx3mB9xdc[/video]

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aklıma bu video geldi :D

[video=youtube;2Udx3mB9xdc]http://www.youtube.com/watch?v=2Udx3mB9xdc[/video]

Yuh be birader :D Gercekten sorun buyuk dalga gecmeyin kendimden suphe ettim bi an ego icin demedim o yakisikli yazisinida

cosmosfb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aşk lazım AŞK. Kafaya takarsan bunları, bu durumu kendin için daha zor hale getirirsin. Zamana bırakmayı denemelisin bence.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Karşı cinse sadece cinsel açıdan bakıyorsun sorunun temeli bu.

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aşk lazım AŞK. Kafaya takarsan bunları, bu durumu kendin için daha zor hale getirirsin. Zamana bırakmayı denemelisin bence.

Haklısın abi su anda zaten hayatta en istedigim sey birine deger vermek ama ona degecek insan yok cevremde :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Karşı cinse sadece cinsel açıdan bakıyorsun sorunun temeli bu.

Ben ve dedigin cok farkli kavramlar kardes yukaridaki yazdigim seyde ben bunlardan sıkıldıgımı belirttim farkındaysan

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ah be abicim boşver karı kız olaylarını iyi bir üniversiteyi kazanmaya bak izmirde ki üniversitelerden biri olabilir mesela sonra açılırsın üniversite de emin ol şimdi olduğun kadar popi olamayacaksın haliyle tavan yapmış egon düşünce bazı şeylerin farkına varıp bir şeyleri yoluna koymaya bakacaksın.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benim durum daha vahim hiç kızla çıkmadım şuana kadar şuan 23 yaşındayım üniversite bitene kadar birçok kız beğenmişimdir.Ama üniversite bitti geldim memlekete daha artık tık yok kimseyi beğenmiyorum bende en azından bağlanacak kadar beğenmiyorum beğensem mesela 2-3 gün sürer en fazla sonra unuturum.Açıkçası benim durum daha vahim sonu nereye gidecek onu merak ediyorum :D

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Anlatmayı istediğin şeyleri yazarken bile sadece karşı cinsi etkilemek istiyorsun.İlk başta bu moddan çıkmanı tavsiye ediyorum. Bırak bir müddet olmasınlar ne fark eder ? Sorun sıkılmış olmansa kendini az rahat bırak zaten bir süre sonra yalnızlıktanda sıkılacaksın
Birde forum ortamlarında herkese kardeş yazma burada 7 den 70 e her yaştan insan var :)

cosmosfb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haklısın abi su anda zaten hayatta en istedigim sey birine deger vermek ama ona degecek insan yok cevremde :(

Bir gün karşına buna değecek bir kız çıkarsa onu kaçırma işte. Şimdi sana burada ne deseler boş. Ve unutma insanları dışardan göründükleri gibi tanıma. Her insanın içinde bir hazine gizlidir. Önemli olan senin o hazineye ne kadar sahip olabileceğindir. (Alakası olmayan konulara geçmiş olabilirim :D 4 saattir ders çalışıyorum, affola)

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anlatmayı istediğin şeyleri yazarken bile sadece karşı cinsi etkilemek istiyorsun.İlk başta bu moddan çıkmanı tavsiye ediyorum. Bırak bir müddet olmasınlar ne fark eder ? Sorun sıkılmış olmansa kendini az rahat bırak zaten bir süre sonra yalnızlıktanda sıkılacaksın
Birde forum ortamlarında herkese kardeş yazma burada 7 den 70 e her yaştan insan var :)

Anladigim kadariyla buyuksun benden haklisin abi demek mantikli cevap oluyor :D

Bir gün karşına buna değecek bir kız çıkarsa onu kaçırma işte. Şimdi sana burada ne deseler boş. Ve unutma insanları dışardan göründükleri gibi tanıma. Her insanın içinde bir hazine gizlidir. Önemli olan senin o hazineye ne kadar sahip olabileceğindir. (Alakası olmayan konulara geçmiş olabilirim :D 4 saattir ders çalışıyorum, affola)

Abi 4 saatir felsefemi calısıyordun :D

Ah be abicim boşver karı kız olaylarını iyi bir üniversiteyi kazanmaya bak izmirde ki üniversitelerden biri olabilir mesela sonra açılırsın üniversite de emin ol şimdi olduğun kadar popi olamayacaksın haliyle tavan yapmış egon düşünce bazı şeylerin farkına varıp bir şeyleri yoluna koymaya bakacaksın.

Gelen gecen egoist diyoda tanısanız alakam olmadıgını goreceksiniz :D

Benim durum daha vahim hiç kızla çıkmadım şuana kadar şuan 23 yaşındayım üniversite bitene kadar birçok kız beğenmişimdir.Ama üniversite bitti geldim memlekete daha artık tık yok kimseyi beğenmiyorum bende en azından bağlanacak kadar beğenmiyorum beğensem mesela 2-3 gün sürer en fazla sonra unuturum.Açıkçası benim durum daha vahim sonu nereye gidecek onu merak ediyorum :D

Ne diyim abi hayırlısı ne ise o olsun sanada :D

cosmosfb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anladigim kadariyla buyuksun benden haklisin abi demek mantikli cevap oluyor :D

Abi 4 saatir felsefemi calısıyordun :D

Gelen gecen egoist diyoda tanısanız alakam olmadıgını goreceksiniz :D

Ne diyim abi hayırlısı ne ise o olsun sanada :D
Felsefe çalışmıyorum da kafa açtı çalıştığım ders. ( :) )
Kendine bir hobi edin. Zamanını ve aklını bu düşüncelerle harcama. Harcama ki önüne değer verebileceğin bir kız çıktığında bunun farkına varabilesin, aksi takdirde korkarım ki sen bunları düşüne dururken kızı tanıma fırsatı bulamayacaksın.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Git bilimle uğraş. Kadın işi zaten hikayedir. Çabuk bıkmakla iyi etmişsin. Dini ilimlere karşı alakan varsa, Osmanlıca, arapça öğren. Kuran oku. Diğer ilimlere bak, fizik, matematik gibi.
Sıkılman normal, bunda anormal bir durum yok.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hobi edin sevdiğin bir şeyi yaparken farketmeden bu sorunu atlatırsın tabi zaman da gerek sporla çok ugrasmissin biraz müzik ve dans la uğraş
Ben düğünlerde bile aileden biri ile dans etmeyen biriyken okul aracılığıyla tango ya başladım seviyorum artık
Sende böyle farklı şeyler yapabilirsin

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Burdan cikardigim ozet kendime yeni aktiviteler kesfetmemin lazim oldugu anladim sagolun beyler :)

ykaduman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ergenlik işte herkeste başka etkisi oluyor kendinle bu kadar barışıksın madem ergen olduğunun farkına var günlerini iyi değerlendir sonra pişman olma lisede kurt gibiydim kocayınca kuzuların maskarası oldum durumuna düşme kardeşim :)