Beyler Gelinde Gülmeyin! :D

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ayfonmu ayponmu akımından sonra forumdaki yeni idolümüz :D bu konu 25 sayfa post u garantiler

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Olayın özetini geçersem: "HAT ÜZERİNDEKİ HIZ DEĞİŞİKLİKLERİ SONUCU INTERNET KOPMALARI YAŞIYORUM SONUCUNDA IŞIKLAR YANIP DÜZELİNCEDE RESET ATMAZSAM INTERNETE ERİŞİM SORUNU OLUYOR".

Arkadaşlar sinirden güldüm. Sansasyonel bir başlık açtım. Olay budur. Klasik Türkiye Telekominikasyon sorunları. Sizde amma gırgırcı alaycı çıktınız. Post kasmayın :D (donanım haber gibi :D).

O KADAR OLUYOR Kİ SİNİRDEN GÜLÜYORUM. Sinirlenip, GELDE GÜLME oluyor.
Sayın dil bilgisi severler.
ne içtiysen aynından bende isterim

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
%C3%B6nce-g%C3%BCld%C3%BCm-sonra-bast%C4%B1m-eksiyi_198575.gif

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Olayın özetini geçersem: "HAT ÜZERİNDEKİ HIZ DEĞİŞİKLİKLERİ SONUCU INTERNET KOPMALARI YAŞIYORUM SONUCUNDA IŞIKLAR YANIP DÜZELİNCEDE RESET ATMAZSAM INTERNETE ERİŞİM SORUNU OLUYOR".

Arkadaşlar sinirden güldüm. Sansasyonel bir başlık açtım. Olay budur. Klasik Türkiye Telekominikasyon sorunları. Sizde amma gırgırcı alaycı çıktınız. Post kasmayın :D (donanım haber gibi :D).

O KADAR OLUYOR Kİ SİNİRDEN GÜLÜYORUM. Sinirlenip, GELDE GÜLME oluyor.
Sayın dil bilgisi severler.

Sayın Dil Bilgisi Severler Diyorsun Ama. Önce Kendine Bak : )

conqu3ror

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de benzer sorunlar mevcuttu şuan çok şükür iyiyim :D güldüm kusura bakma :D

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
TTNET i savunmuyorum kesinlikle ama pcyi tarattınmı? Belki virüs vardır. Bir ara bizim internet kafeyede bulaşmıştı. 5-10 dk da bir internet kesiliyordu.

Virüs vb. yoktur. Diğer işletim sistemleri varkende veya sadece modem açıkkende oluyor bu kesinti.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Evet bizde sinirlendik ve güldük.

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
İşiniz gücünüz alay etmek. Her gelen aynı şeyleri yazıyor. Eğer aynı düşünüyorsan beğen'e tıklarsın. İleti kasma konusu oldu. Size arife günü hediyem olsun yazık. Gereksizlik yapıyorsunuz. Sadece sorunumu paylaştım. Artık bu konuya yazmam. Kasmaya devam. Yönetim ekibindekiler bile aynı şu hale bak.

kalamara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İşiniz gücünüz alay etmek. Her gelen aynı şeyleri yazıyor. Eğer aynı düşünüyorsan beğen'e tıklarsın. İleti kasma konusu oldu. Size arife günü hediyem olsun yazık. Gereksizlik yapıyorsunuz. Sadece sorunumu paylaştım. Artık bu konuya yazmam. Kasmaya devam. Yönetim ekibindekiler bile aynı şu hale bak.

sinirlenme de afedersin ama yazdıgın şeyi anlamadık sorununu anlamadık öyle 5 harflik bir kelimede 3 harf azaltırsan. 8 kelimelik bir cümleyi de 3-4 kelimeyle anlatmaya çalışırsan. tabi güleriz :)

O.Z.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[h=1]Gelinde Gülmeyin[/h]
niye, damat mı döver?

kopuyor dedim dedim bana inanmadınız, ne oldu şimdi? gördünüz mü?
:P

alınma ama cidden tam anlayamadık

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
gülmek için anlamak lazım

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bendede kopmalar var ilk aldıgım modemde hiç kopmanedir bilmezdim 1 mb baglantım vardı2mb destekleyen modemim 8 mb geçtim günde 1 veya 2 defa kopmalr oluyor online oyunların içine ediyor... öyle birkerette kopmada degil yavaş yavaşilk ilk önce delay oluyor sonra lag giriyor araya 3 sn sonra modem baglantı arıyor..... :) yapacagımız birsey yok modeme vurmakatan modem aptallastı modem giriş sifresi admin admindi giriyorum olmuyor. suan modem kendi haline bıraktım arada koplar oluyor ama modeme verdigim parayı düşündügüm için artık vurmuyorum....