ne içtiysen aynından bende isterimOlayın özetini geçersem: "HAT ÜZERİNDEKİ HIZ DEĞİŞİKLİKLERİ SONUCU INTERNET KOPMALARI YAŞIYORUM SONUCUNDA IŞIKLAR YANIP DÜZELİNCEDE RESET ATMAZSAM INTERNETE ERİŞİM SORUNU OLUYOR".
Arkadaşlar sinirden güldüm. Sansasyonel bir başlık açtım. Olay budur. Klasik Türkiye Telekominikasyon sorunları. Sizde amma gırgırcı alaycı çıktınız. Post kasmayın (donanım haber gibi ).
O KADAR OLUYOR Kİ SİNİRDEN GÜLÜYORUM. Sinirlenip, GELDE GÜLME oluyor.
Sayın dil bilgisi severler.
ne içtiysen aynından bende isterim
geçmiş olsun
Olayın özetini geçersem: "HAT ÜZERİNDEKİ HIZ DEĞİŞİKLİKLERİ SONUCU INTERNET KOPMALARI YAŞIYORUM SONUCUNDA IŞIKLAR YANIP DÜZELİNCEDE RESET ATMAZSAM INTERNETE ERİŞİM SORUNU OLUYOR".
Arkadaşlar sinirden güldüm. Sansasyonel bir başlık açtım. Olay budur. Klasik Türkiye Telekominikasyon sorunları. Sizde amma gırgırcı alaycı çıktınız. Post kasmayın (donanım haber gibi ).
O KADAR OLUYOR Kİ SİNİRDEN GÜLÜYORUM. Sinirlenip, GELDE GÜLME oluyor.
Sayın dil bilgisi severler.
Sayın Dil Bilgisi Severler Diyorsun Ama. Önce Kendine Bak : )
bende de benzer sorunlar mevcuttu şuan çok şükür iyiyim güldüm kusura bakma
sıkıntı yok kimse anlamadı zatenAnlamadım desem ?
Sabahtan beri bir tane torrent indirmesini bitiremedim.
TTNET i savunmuyorum kesinlikle ama pcyi tarattınmı? Belki virüs vardır. Bir ara bizim internet kafeyede bulaşmıştı. 5-10 dk da bir internet kesiliyordu.
İşiniz gücünüz alay etmek. Her gelen aynı şeyleri yazıyor. Eğer aynı düşünüyorsan beğen'e tıklarsın. İleti kasma konusu oldu. Size arife günü hediyem olsun yazık. Gereksizlik yapıyorsunuz. Sadece sorunumu paylaştım. Artık bu konuya yazmam. Kasmaya devam. Yönetim ekibindekiler bile aynı şu hale bak.
niye, damat mı döver?[h=1]Gelinde Gülmeyin[/h]
Kopmalar oluyo diye birşeyler demişsinde anlatımın kötü. Neyine gülelim ?
Beyler gelinde gülmeyin (gelin ama gülmeyin haaa) demiş adam başlıkta zaten
öyle olsunNick'inden belli zaten