• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Beyaz Show'u kimler özledi?

20 yıldır Kanal D ekranlarında izleyicilerin favori programı haline gelen Beyaz Show 2 yıl önce yayına ara vermişti. Beyazıt Öztürk'ün, TV8 ekranlarında tekrar seyirciyle buluşacağı öğrenildi.
Çok sevindim ben :)
Eskiden uykum olmadığı zamanlarda açardım ve izlerdim.

O eski tiplemeleri gençliğimin kahkahalarıydı ya. Ne gülerdim!

Uzun bir süredir dillendirilen Beyaz Show TV8 ekranlarında olacak muhabbeti başladı tekrar sanırım. Bu sefer gelirde izleriz bizde arkadaş.

20 yıldır Kanal D ekranlarında izleyicilerin favori programı haline gelen Beyaz Show 2 yıl önce yayına ara vermişti. Beyazıt Öztürk'ün, TV8 ekranlarında tekrar seyirciyle buluşacağı öğrenildi.
Çok sevindim ben :)
İzlemeyi çok özledik fakat Kanal D'deki gibi olacağını düşünmüyorum.

Eski tadı yok artık. Tiplemeler yok sadece konuk ağırla. Amerikada uzun zamandır talk showlar revaçta. Ama adamlar çeşitli şeyler yapıyorlar. Bizimkiler ise sadece konuşuyor. Bir Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel gibi programlar tek düze değil.

Eskisi gibi olmaz bence. Kendisini yenilemesi, marjinal birşeyler üretmesi lazım. Okan abiyi asla bırakmam diyordum o bile kalmadı. (tv100 demeyin :) )

download.jpg

ilk yıllarına denk gelemediğim için çok üzüldüğüm bi program çok büyük sanatçıları ağırlamış zamanında zaten bi şekilde acun beyazı kullanıcaktı iyi olmuş devam etmesi bi jimmy fallon bi james corden değil ama sektörde adı geçen biri

Eskiden Beyaz Show ve Zaga vardır. Güzel günlerdi. Artık hiçbir şeyin tadı kalmadı!

efsane program... ama beyazda çok yaşlandı be.yinede onun gibi samimi bir talk show programcısı gelmedi yerini dolduramadı açık ve net. tekrar başlasa izler miyim izlerim.

valla başlasın eski günlere dönmüş gibi hissederim biraz moral motivasyon olur.. boşuna demiyorlar ne varsa eskilerde var

Zamanında hüsmen ağa psikopat karakterleri vardı onları çok severdim. Beyazıt öztürkün artık espirilerinin iyi olmadığını düşünüyorum.

Dün Acun'un hikayesinde gördüm, görüşme sağlandı bence. Beraber bir fotoğrafları vardı..

hala açar youtubeden filan izlerim baya iyi geri gelmesi gerçekten sevindirdi.