Herkese merhaba. Fotoğraftaki tarzlarda, her türlü kot ya da diğer tarzdaki pantolonların altına gidebilecek, gündelik giyebileceğim 300-350 tl bandında beyaz ayakkabı önerebilir misiniz acaba? Şimdiden teşekkürler.
Adidas Superstar
İstanbul'da isen Outlet mağazaları var adidasın. Şu an tam nerede olduğunu hatırlayamadım ama giderim dersen bakarım konumuna.Günlük Spor Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları
30 TL'den başlayan fiyatlarla, günlük olarak kullanabileceğiniz en güzel şık spor ayakkabılar Hepsiburada.com güvencesiyle. Erkek günlük spor ayakkabılarını görmek için tıklayınız.www.hepsiburada.com
Şu bembeyaz olanı çok güzel aslında da işte fiyatı biraz aşıyor beni, daha uyguna nerden bulabilirim ki acaba?
İstanbul'da dediğim maalesef hocamİstanbul'da isen Outlet mağazaları var adidasın. Şu an tam nerede olduğunu hatırlayamadım ama giderim dersen bakarım konumuna.
İstanbul'da dediğim maalesef hocam![]()
Bazı modellerin ismi farklı hocam, farklarını ben anlayamadım. Siz hangi renk hangi modelini tavsiye edersiniz?Yaşadığın şehirde de vardır belki bir bak derim. Fiyatları gerçekten fark ediyor.
Bazı modellerin ismi farklı hocam, farklarını ben anlayamadım. Siz hangi renk hangi modelini tavsiye edersiniz?
Hocam mavi kot ya da siyah, lacivert pantolon, bunların hepsine de gitmez mi sizce?Açık mavi bir kot giyceksen tamamen beyaz olanı öneririm. Koyu bir renk ise bu ayakkabıya hiç bakma sadece beyazı hoş bence.
Hocam mavi kot ya da siyah, lacivert pantolon, bunların hepsine de gitmez mi sizce?