Beta Antivürüsler

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Program modülleri ve içeriği ile oynanmamış orjinal olduğu için koruma olarak soru olmaz amma velakin o girdiğiniz lisans(serial) belli bir süre sonra blok edilip kara listeye alınırsa güncellemeleri alamazsınız bu da yine güvenlik açığı oluşturur...
Yok sadece sormuştum yardımlarınız için teşekkür ederim ama avg internet security indirdim lisans'ı 2018'e kadar lisanslı bir ara kullanmıştım lisans yakalanmadı ama kaspersky hemen yakalıyor :) artık avg lisans'ıda olmassa satın almak zorunda kalacağım :)

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
O 2018 lisansı en fazla 1 - 2 hafta çalışır benden size söylemesi sonra devre dışı kalır. Forumda 1 yıllık Tred Micro kampanyası vardı o programı deneyebilirsiniz, sektörün en eski ve en iyi programlarından bir tanesidir.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
O 2018 lisansı en fazla 1 - 2 hafta çalışır benden size söylemesi sonra devre dışı kalır. Forumda 1 yıllık Tred Micro kampanyası vardı o programı deneyebilirsiniz, sektörün en eski ve en iyi programlarından bir tanesidir.
O antivürüsü 4 ay kullandım şimdi yine kurdum hala devam ediyor artık bittiği yere kadar kullanacam :)