Benim istediğim gibi sözleşme geldi onayladım. Zaten yıllık ücret ödüyorum.
Adobe hesabı olan kişi 7 günlük deneme süresi kullanıyor. 7 günden sonra crack işleme geçiyorlardı çoğunlukla. Adobe karar aldı; 7 gün dene sürümünü tümünü adobe programları kullanan kişiler, hesabı siliyoruz diyor. Amt.dll gibi crackler geçersiz olacak onu sevindim. 7 gün bitti hesabını otomatik silinecek
Kaynak: Adobe
Windows işletim sistemi içinde bunuda bekliyoruz. Koskoca Cumhurbaşkanı korsan işletim sistemi kullanıyor. 83 milyar maaş alıyor + örtülü ödenek alıyor. Lisans alamadı...
Kaynak Webtekno
www.webtekno.com
Adobe hesabı olan kişi 7 günlük deneme süresi kullanıyor. 7 günden sonra crack işleme geçiyorlardı çoğunlukla. Adobe karar aldı; 7 gün dene sürümünü tümünü adobe programları kullanan kişiler, hesabı siliyoruz diyor. Amt.dll gibi crackler geçersiz olacak onu sevindim. 7 gün bitti hesabını otomatik silinecek
Kaynak: Adobe
Adobe Abonelik ve İptal Koşulları | Adobe Yasal
Adobe ürünleri ve hizmetleri için abonelik ve iptal koşullarını bulun.
www.adobe.com
Windows işletim sistemi içinde bunuda bekliyoruz. Koskoca Cumhurbaşkanı korsan işletim sistemi kullanıyor. 83 milyar maaş alıyor + örtülü ödenek alıyor. Lisans alamadı...
Kaynak Webtekno
Beştepe'de Lisanssız Windows Kullanıldığı Ortaya Çıktı
Cumhurbaşkanlığı bünyesinde Beştepe'de düzenenlenen resepsiyon sırasında, lisanssız Windows kullanıldığı ortaya çıktı. Görüntüler için tıklayın.