Beştepe'de kullanılan lisanssız program.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan garb02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

garb02

Doçent
Reaksiyon puanı
123
Benim istediğim gibi sözleşme geldi onayladım. Zaten yıllık ücret ödüyorum.

Adobe hesabı olan kişi 7 günlük deneme süresi kullanıyor. 7 günden sonra crack işleme geçiyorlardı çoğunlukla. Adobe karar aldı; 7 gün dene sürümünü tümünü adobe programları kullanan kişiler, hesabı siliyoruz diyor. Amt.dll gibi crackler geçersiz olacak onu sevindim. 7 gün bitti hesabını otomatik silinecek

Kaynak: Adobe

Windows işletim sistemi içinde bunuda bekliyoruz. Koskoca Cumhurbaşkanı korsan işletim sistemi kullanıyor. 83 milyar maaş alıyor + örtülü ödenek alıyor. Lisans alamadı...

Kaynak Webtekno

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Lisanssız Windows kullanmak yasak değil ki? Microsoft buna kendisi izin veriyor. Ama güncelleme alamıyor.

Ben de WinRAR'ı lisanssız (deneme sürümü) olarak yıllardır kullanıyorum. Sadece her açtığımda uyarı veriyor. Ama kullanılabiliyor.

garb02

Doçent
Reaksiyon puanı
123
Diyelim sana 3 ay lisanas şifresi verdi
3 ay lisans bittiğinde vakaya düşüyorsun ! Sağ tarafta korsan bilmem ne bilmem ne soğuk mühür olacak.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Diyelim sana 3 ay lisanas şifresi verdi
3 ay lisans bittiğinde vakaya düşüyorsun ! Sağ tarafta korsan bilmem ne bilmem ne soğuk mühür olacak.
Ben de onu diyorum. Microsoft istese lisanssız kullanılmasını tamamen engelleyebilir.

garb02

Doçent
Reaksiyon puanı
123
Bulması taraftarı değilim. Crack iyi bir şey değil. Arkaplan ne çalıştığı belli değil banka hesabında İD numarını yazdın mı ekrana kaydediyor
Gta 5 PC'Ye çıkmadı çıktı diyen yalancı hackerlar oldu bilgisayarına virüs girdi.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Bulması taraftarı değilim. Crack iyi bir şey değil. Arkaplan ne çalıştığı belli değil banka hesabında İD numarını yazdın mı ekrana kaydediyor
Gta 5 PC'Ye çıkmadı çıktı diyen yalancı hackerlar oldu bilgisayarına virüs girdi.
Kesinlikle ben de crack taraftarı değilim. Çoğu virüslü oluyor zaten.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Bana sorarsan atm dışında başka bir yere banka bilgilerini girmemek lazım.

garb02

Doçent
Reaksiyon puanı
123
Bi hatıra bahsedeyim Gta 5 çıktı bilgisayara diyen siteler vardı link atıyordu torrent'ten indiriyordu. Setup dosyası gta 5 wallpaper var içeriği kurulumu virüs oyun yok !
Kaç kişi bilgisayarına format attı.
O zamanlar PS'ye çıkmıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak dediğim şuydu GTA V: Fake PC version torrent is giving downloaders viruses