uma350
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 70
Peki sizler niye inanmayana saygı göstermiyorsunuz ? Müslüman değilse sizle aynı haklara sahip olamaz mı ? Siz mucize diyorsunuz ben fake diyorum. Şimdi arada ki fark ne ? Siz benim inandığım şeyi inkar ediyorsunuz bende sizin ?
Sizin inkarınızla benim inkarım arasında ki fark nedir ki ?
Hocam olay nedir biliyor musun , o videoya yorum yazanların hiçbiri inanamayanlara kahrolsun inanmayanlar mahvolsun inanmayanlar diye yorum yazmadılar ama inanmayanlar böyle video mu olur fake bu falan fistan.. diyebiliyor.Sonra da karşı taraf yazınca da sizin niye inanmayanlara saygınız yok oluyor adı.Ne yani şimdi bu adam dinini savunmasın mı ? Sen hiçbirşey demeden paşa paşa ayrılsan konudan ki inanmak zorunda da değilsin kimse seni zorla inandırmak zorunda değil.. böyle bir durum zaten yaşanmayacak.Senin başkasının dinine saygın olmadığı için böyle bir durum ortaya çıkıyor.
Tamam bende karşıyım forumda siyaset , din muhabbetinin yapılmasına ama insanın sahip olduğu dine de saygısızlık yapılınca zoruna gidiyor.Kimsenin haddi değil ki başkasının inandığı birşeye laf söylemek.O mesaj yazılmasa şu anda bu iş buraya gelmeyecekti.Herkes güzel video kardeş eline sağlık deyip geçecekti ve bu konu kapanacaktı.Ama işte birileri bir taraflarına hakim olamadıkları için konularda iş buraya kadar geliyor.
Benim hristyanına da saygım var inanmayanına da ona da buna da.. ama herkes haddini bilecek...