Beşiktaş'tan yalanlama

maxxdump

Dekan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
6,377
Reaksiyon puanı
6
Puanları
218
Yaş
40
Konum
Kıbrıs
Beşiktaş Kulübü, Delgado ve Nobre'nin eski menajer Sinan Engin'in görevine dönmesi konusunda kulübün genel sekteri Kenan Öner'le görüştükleri yönünde çıkan haberleri yalanladı.



Beşiktaş Kulübü, takım kaptanları Delgado ve Nobre'nin, eski menajer Sinan Engin'in göreve dönmesi konusunda kulübün genel sekreteri Kenan Öner ile bir görüşme yaptıkları yönünde çıkan haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Takım kaptanları Delgado ve Nobre'nin, kulüp genel sekreteri Kenan Öner'e, eski menajer Sinan Engin'i tekrar aralarında görmek istediklerine dair bir talepte bulundukları iddiasının asılsız olduğu ifade edilen açıklamada, ''Kaptanlar ile Kenan Öner'in arasında bu konuda herhangi bir görüşme olmamıştır. Kamuoyunun bildiği üzere Sinan Engin kendi isteği ile görevinden ayrılmıştır" denildi.

Açıklamada ayrıca, "Aynı haberdeki, bu konuyla ilgili yönetim kurulumuzun çalışma yapacağı iddiası da tamamen gerçek dışıdır. Bu konuyla ilgili hiçbir basın organına ve basın mensubuna herhangi bir açıklama yapılmamıştır'' ifadelerine yer verildi.



kaynak:http://www.ntvspor.net/pages/28732.asp
 

amesfa

Dekan
Emektar
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
9,865
Reaksiyon puanı
153
Puanları
243
Ne işiniz Sayın Enginle be
 
Üst