Beşiktaş'tan şok karar! Türkiye Kupası'nı iade edecekler!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Yalnız bu adamlar şikeden içeri alınmadı. Usulsüz transferden içeri alındı ve dava sonuçlanmadı :)

Arkalarında değiliz ama onları da kimseye yar etmeyiz.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fenerbahçe Yönetimi'nden Beşiktaş'a sert tepki: Türkiye kupamız vardı da biz mi vermedik?

:D:D

ulass09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beşiktaş'ıma helal olsun, bazı diğer haklardan feragat etsin diyenlerede gülüyorum siz bu kadarınıda yapın göreyim. Gerçi yokki :D

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Tebrik ediyorum Beşiktaş'ı. Yapabilecekleri en onurlu davranışı yaptılar.

prestiga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer gerçekten şike yapmadıysa kupayı neden verir. onu anlamdım çok yakında yıldırım demirören sıra onada geliyor bjk olan herşeyden haberi olması geren biri değil mi. korku bastı göreceğiz bakalım

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
helal olsun beşiktaşa. fener kupaları vermeye kalkarsa lig kupası kalmaz elinde :)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
helal olsun beşiktaşa. fener kupaları vermeye kalkarsa lig kupası kalmaz elinde :)

Fenerbahçenin bütün şampiyonlukları şikeli şaibeli diyemezsiniz!

Eğer böyle bir iddia ediyorsanız kanıtlayın yoksa iftiracı durumuna düşersiniz ve söyledikleriniz ciddiye alınmaz.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
zaten gülücük var sonda dikkat edersen ciddi değilim

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Delikanlılık gibi algılansa da davranış tamamen yanlış.
Hakkı ile aldığına inanıyorsa geri vermesi Federasyon'a "Al kupanı da ...." demek.
Haksız aldı ise şikeyi kabul edmiş demektir ki, zaten cezai durum gerektirir.
Bu gibi tavırlar delikanlılık değil, iyi niyetlerin kötüye kullanılması demektir.
Türkiye Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'na hakaret demektir bu tür bir eylem.
Yapılacak, suçu kesinleşen üye, futbolcu vb. kişilerin kulüple ilişiklerinin tamamen kesilmesinden ibarettir.
Kupa'nın iadesi,aklanırsa geri alınması fazla çocukça.
Beşiktaş'a hiç yakıştıramadım.

Reaksiyon puanı
4
bence aynısını bızde fbde yapmalı.aklanana kadar kupayı vermemız gerekır.bısey yoksa geri alınır zaten.varsada şampıyonluk iptal olur.

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bazı konularda objektif olamıyoruz maalesef ! yorumların bazıları düşünüdürücü

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Hep Fenerliler kızmış bu işe nedense, garip.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sevgili y-ates, ben de Fenerbahçeliyim bildiğin gibi, yazdıklarım ise kişisel görüşüm.
Beşiktaş'a kızmak bana düşmez, kızarlarsa taraftarları kızar.

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Burda hemen boş tarafa bakmayın kupayı vermek o kadar basit iş mi ki?bugün bunu yapan belki dediğinizi de yapar

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın Türkiye Kupasını Futbol Federasyonuna iade etmesinden ardından UEFA Avrupa Ligi'ne katılıp katılmayacağı konusu merak edilmeye başladı.

Konuyla ilgili Haber1903'e açıklama yapan yöneticiler;

"Biz kupayı Türkiye Futbol Federasyonuna iade ederek duruşumuzu sergiledik. Bundan sonra süreçte Süper Kupa ve UEFA Avrupa Ligi hakkındaki kararı Futbol Federasyonu verecek. O yüzden şuanda bu konular bizim tasarrufumuzda olan durumlar değil."

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
eee onlar versin de görelim zorda bıraktık ya onları :)

Bu işten öyle sadece kupa verilerek kurtulamazsınız. Zaten kupayı geri vererek şikeyi kabul ediyorsunuz. Suçsuzsanız niye kupayı geriveriyorsunuz neden adalının ve tayfurun arkasında durmuyorlar. zaman gelicek dışarıya karşı ( şike varsa ) şirin görünmek için biz kupayı geri vermiştik mi denilecek yok öyle bir sonuç. Bu saatten sonra bjk ye geçmiş olsun diyorum.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
FenerBahçe'de verse ya aklanana kadar :D ama yemez veremezler. Onlara göre kupa onur ve şereften önce gelir :)

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Bu işten öyle sadece kupa verilerek kurtulamazsınız. Zaten kupayı geri vererek şikeyi kabul ediyorsunuz. Suçsuzsanız niye kupayı geriveriyorsunuz neden adalının ve tayfurun arkasında durmuyorlar. zaman gelicek dışarıya karşı ( şike varsa ) şirin görünmek için biz kupayı geri vermiştik mi denilecek yok öyle bir sonuç. Bu saatten sonra bjk ye geçmiş olsun diyorum.
Kısaca "uğraşma sen anlamazsın" diyeyim.
Uzun uzadıya da şöyle açıklayayım.
Beşiktaş yönetimi suçlamaları kabul etmiyor zaten bu açıkta olan birşey. Ama aynı zamanda diyorlar ki "Biz üzerinde leke olan bu kupayı müzemize koyamayız. Bu bize yakışmaz. Eğer suçsuz bulunursak aklanmış kupamızı alır müzemize kaldırırız." Bu düşünce ve davranışta gayet onurlu bir davranıştır.

Beşiktaş yönetimiyle taraftarıyla her zaman saygı ve sempati duyduğum bir topluluktur. Bu olaylar neticesinde de tam da onlardan beklediğim gibi onurlu hareket edip gerekeni yapmışlardır. Çarşı grubu da bu durum hakkında çok güzel bir bildiri yayınlamıştır. Bazı takım taraftarları gibi sokaklara dökülmemiştir. Bilmem anlatabildim mi?

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kısaca "uğraşma sen anlamazsın" diyeyim.
Uzun uzadıya da şöyle açıklayayım.
Beşiktaş yönetimi suçlamaları kabul etmiyor zaten bu açıkta olan birşey. Ama aynı zamanda diyorlar ki "Biz üzerinde leke olan bu kupayı müzemize koyamayız. Bu bize yakışmaz. Eğer suçsuz bulunursak aklanmış kupamızı alır müzemize kaldırırız." Bu düşünce ve davranışta gayet onurlu bir davranıştır.

Beşiktaş yönetimiyle taraftarıyla her zaman saygı ve sempati duyduğum bir topluluktur. Bu olaylar neticesinde de tam da onlardan beklediğim gibi onurlu hareket edip gerekeni yapmışlardır. Çarşı grubu da bu durum hakkında çok güzel bir bildiri yayınlamıştır. Bazı takım taraftarları gibi sokaklara dökülmemiştir. Bilmem anlatabildim mi?

Biz başkanımız suçsuz olduğuna inandığımız için sokaklara döküldük Çarşı gibi kulübüne inanmadıkları için degil.

Kupayı geri verseler nolur öylese uefa yada gitmicekler istanbul belediye gitsin dicekler.

ulash senin anlamayacagın şeyleri de iyi anlarım bende sen kafanı yorma böyle şeylere.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kupayı geri verseler nolur öylese uefa yada gitmicekler istanbul belediye gitsin dicekler.

Beşiktaş'ın, Avrupa'ya gidip gitmeyeceğine, Süper Kupa maçına çıkıp çıkmayacağına Federasyon karar verecek.

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
FenerBahçe'de verse ya aklanana kadar :D ama yemez veremezler. Onlara göre kupa onur ve şereften önce gelir :)

Kupayı vermekle birşeylerden kaçınılmaz kupayı verince bütün haklarını geri vericeksin senin yerine istanbul belediye gidicek uefa ya ondan sonra suçsuz olduğun anlaşılırsa helala olsun adaqmlar suçsuz olduklarına ragmen uefa ya bile gitmediler o kadar zartarı göze aldılar DERİZ. Yeri geldigin de tabrik etmesini de biliriz.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Kupayı vermekle birşeylerden kaçınılmaz kupayı verince bütün haklarını geri vericeksin senin yerine istanbul belediye gidicek uefa ya ondan sonra suçsuz olduğun anlaşılırsa helala olsun adaqmlar suçsuz olduklarına ragmen uefa ya bile gitmediler o kadar zartarı göze aldılar DERİZ. Yeri geldigin de tabrik etmesini de biliriz.
Siz bir kupayı geri vermekle başlayın işe... İlk konu açıp tebrik eden de ben olmazsam...
Sizin mayanızda yok öyle birşey onun için kasmaya da gerek yok.
Fenerli doğulur derken doğru diyolar böyle genetik bir bozukluk sonradan kazanılamaz ne de olsa...

suyat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Genetik bozukluk anlaşılan sende var resimden öyle anlaşılıyo.

1 Kupanın yani TENEKE PARÇASININ ORTADA KANITLANMIŞ BİRŞEY YOKKEN GERİ VERMEK BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ.

2 SEN YAZDIKLARIMI HİÇ OKUMAMIŞSIN BU YÜZDEN YORMA KAFANI BENCE ALMIYO ANLAŞILAN.

ulass09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
suyat ne okuon sen gene bi kupayı vermek sacma dion bi uefaya gittmesinler tebrik ederiz dion nie böyle çelişion ikiside aynı ? bide vercenizmi kupayı yiyomu :D

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Genetik bozukluk anlaşılan sende var resimden öyle anlaşılıyo.

1 Kupanın yani TENEKE PARÇASININ ORTADA KANITLANMIŞ BİRŞEY YOKKEN GERİ VERMEK BİRŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ.

2 SEN YAZDIKLARIMI HİÇ OKUMAMIŞSIN BU YÜZDEN YORMA KAFANI BENCE ALMIYO ANLAŞILAN.
Tebrikler!!! Forum avatarından genetik teşhis koydun bravo sana!
1. Madem birşey değişmez neden siz de geri vermiyorsunuz? Bu gece kupa kimde? Anlaşılan her gece biri sarılarak yatıyor ona? Ne değerli kupaymış vay be!
2. Gayet normal bir şekilde okudum. Hep bir kısır döngü hep aynı şeyler. 200 kelime ile konuşma örneği resmen.
3. Neden büyük harf kullanma gereği duyuyorsun ki? Benim bildiğim tamamı büyük harfle yazmak forum kurallarına da aykırı.

interpool

Profesör
Reaksiyon puanı
11
TFF yi ikna etme çabaları. Suçsusuz haykırışları bunlar... Fayda etmez... TEMİZ KRAMPONLAR