"Beşiktaş'ta olsaydım TFF'ye dava açardım"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş’ın eski futbol direktörü Önder Özen, yabancı sınırlamasında yapılan değişikliği değerlendirdi. Özen, “Pozisyonunu koruyan bir Beşiktaş profesyoneli olsaydım TFF’ye dava açardım” dedi.

ozen3_K3GOP.jpg

Beşiktaş’ın eski futbol direktörü Önder Özen, yabancı sınırlamasında yapılan değişikliği değerlendirdi.

“Pozisyonunu koruyan bir Beşiktaş profesyoneli olsaydım TFF’ye dava açardım” diyen Önder Özen, herkesi bu kurala inandırmaya çalıştığı için Beşiktaş Kulübü, Slaven Bilic ve Beşiktaşlı taraftarlardan özür diledi.

Beşiktaş’ın eski futbol direktörü Önder Özen, yabancı kuralındaki değişikliği sert bir dille eleştirirken, "Eğer bu şaka değilse ve tarih de 1 Nisan değilse bu uygulamanın gerçek olduğuna inanmam gerekiyor sanırım. Eğer pozisyonunu koruyan bir Beşiktaş profesyoneli olsaydım. Ben Futbol Federasyonu’na dava açardım. Bunu UEFA’nın kurumlarına kadar da götürürdüm. Ben ve arkadaşlarım ve inandırdığımız teknik ekibimiz planlama yaparken kitaba baktık. Ve bizden başka kimsenin bakmadığını bilerek yaptık. Hangi ülkede yaşadığımızı biliyoruz. Hukuk ile hukuksuzluk arasındaki farkı bilen birisiyimdir. Buna rağmen umutla herkesi inandırmaya çalıştım. 110 yıllık Beşiktaş Kulübü’nden özür diliyorum. Onları buna inandırdığım ve ikna ettiğim için. Slaven Bilic ve antrenör ekibinden özür diliyorum. Türkiye bir hukuk ülkesidir, biz kitaba bağlı kalırız. Beşiktaşlıyım diyen bütün futbolsevelerden özür diliyorum. Ben de onların kandırılmasına vesile olan biri olarak tarihe geçeceğim herhalde" dedi.

KAYNAK

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Adam en azından yanlışları görüp özür dileyebilme erdemine sahip bazı kendini futbol otoritesi sananlara da kapak olsun ...

beylerbeyli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adam hakli besiktas adina konusuyor, böyle dengesiz bir tff baskani yönetimi olurmu?